és nagyon remélem, hogy a mostantól a 600as korrekciós szintről szintet lépünk és stabilan fel-le járkál a 680-715 tartományban. Biztos lesznek ki-be billenések, de ha ezt megfogna az utcsó nyegyed évünkre borzalmasan jó lenne.
legyen igazad. :-) most vettem észre, hogy véletlenül az eladás helyett a vételre nyomtam.... 10+ éve ersténél vagyok, még sosem csináltam ilyent. most viszont már várok.
Én csak annyit mondtam: Opus ment... Bif ment... App korrekciózott, majd stabilan beállt és most puff. Megindult. Az app pedig követi ezeket a papírokat, Opust kifejezetten, szóval Opus felett kell legyen a Drágaságunk. A 700 simán meglesz nagyon remélem, 750 gyönyörű karácsonyi ajánédék lenne. :) Köszi az eddigi sok írást és tanácsot és minden mást!
Te döntésed, de itt nem a rövid táv a lényeg! "Hasonló a helyzet", mint a Mtelekom várakozásokkal! Az idei céláram a 750 környéke volt, ha jól emlékszem, de akkor még füles se volt láthatáron. Egyelőre terv szerint halad! Nem beszélek rá senkit. Akkor jó, ha sokan kiszállnak, mert akkor sok a beszálló is és azok tovább bírják idegekkel! 🤣🤣🤣
Appeninn Holding Nyrt.