Nekem is feltűnt, hogy a legtöbb részvényt birtokló nagyfőnöknek megéri 4600-on venni. A másik szerintem a választásokra készített nyomtatványok legyártása elvette a kapacitást a nagyobb profittartamú megrendelésektől (Export: Afrika, Ázsia, USA). Remélem ezek áttolódnak a 2 félévre és megyünk 2 milliárd fölé a nettó eredményel negyedévenként.
Szerintem nincsen ezzel semmi baj! Egy speka is csak addig speka amíg van pénze! Itt senki nem arra kereskedik mit olvas a fórumban...de most azt hiszem, hogy kérem az elmaradt hasznomat,mert piros a számlám!
így van! A nyomda egy kiszámítható , stabil osztalék papír lett , amit az árfolyam szépen lekövetett. Egyelőre nem kell a profit visszaeséstő és a "nem fizetek osztalékot" tartani. Véleményem szerint a külföldi akár, Dél-Amerika, akár az USA piacra bármikor betörhet... ami tovább fogja növelni ( jelentősen) a bevételeket. Én 1700-tól vagyok benne , de nem adom. Sőt vettem még hozzá szinte , minden szinten...:)
Más a rálátás más az időtáv az elképzelés a cél stb.. Itt is eldöntheti bárki eladja , átmegy egy bizonytalanabb OTP-be meglovagolni egy esetleges hullámot, , Rausra hallgat , vagy az elmúlt évek tapasztalatai ( kifizetett rendszeres osztalékok mértéke) árfolyam mozgása , a cég valós teljesítménye növekedési kilátásai rá való tekintettel befektet. De akkor nem a 2-300 Ft-os árfolyammozgások kell egész nap rágódni napi szinten ..hm
Állami Nyomda