Igen, sajnos átaludtam!:) Remélem holnap folytatjuk...várom a zárót, mert késleltetettem van! Nagy gratula aki keresett a papírral és annak is aki tartja!
Hahó spam… Lehet tudni mikor lesz 2600 Ft?😂😂😂😂😂 Szerintem jobban jártál volna tegnap vettél volna és most kerestél volna pénzt nem mindig sóvárkozni a jó beszállóra tegnap ott volt a jó beszálló… Mindent ingyen akartuk megvenni
Ezt nem értem én sem. Persze menjen csak. Csak fura, hogy minden néllkül ugruk 10%-ot. Két hete az MBHjelzálog csinálta ezt. Persze a két részvényt nem lehet egy lapon említeni. De a BÉT-en olykor olyan kilengések vannak mindenféle ok nélkül, hogy csak pillázom.
Nem tudom, semmit olyan hírt nem olvastam a mai nap ami a részvénnyel kapcsolatos (vagy csak elkerülte a figyelmem). Egy nap alatt visszajött 10%-ot. R: 4280
Támasz szint volt tegnap! A támaszról való pattanás, nem jelent mindjárt új csúcsot egyben!!!! Mivel egyfolytában felfelé menetelt, így nehéz pontos képet alkotni róla és a korrekciókról! Ugyan úgy mehet lefelé, vagy végre meglesz itt az első korrekció! Meglátjuk! A funda egy másik dolog, ott el kell hinni, amit mondanak, vagy sugallnak! :)) ANY/D https://ibb.co/17vCMYw
A Portfolio kirakott most egy cikket, aminek a lead-jében az áll, hogy nagy forgalommal elkezdték tépni a részvényt, majd lejjebb a szövegben az, hogy a forgalom egyelőre nem jelentős...:)
Állami Nyomda