Kamu János pofáját tedd el onnan, ő egy Háry János. Nem kell a hülyeséged, szevasz! A jövőben kispapírok helyett inkább nagypapírt kereskedek le certivel.
Koszi. Tudjuk mind meghalunk, vilagvege. Iszok is egy wiskeyt. Koszonom hogy vilagitasz nekunk a sotetben (de valami jo zseblampaval tegyed, mondjuk egy imalent ms 18assal legalabb, hogy jo messzire lassunk).
Minél több ilyen ideaféle komment jön , annál biztosabbak lehetünk benne,hogy jó helyen vagyunk:) Így volt ez 2017 május júniusban opus-konzumban, így volt appeninnben, 4ig ben , autowallisban is, mire ezek kapcsoltak ,már mi voltunk az eladók és a tőkeszámlánk meg csak nőtt.
Hasonlóan provokatív mint ami másoktól érkezik már egy ideje. :) Tömés, átverés, pénzkilapátolás, mittomén mi szokott még lenni. De én ilyet nem látok. Azt már sokszor leírtam és mások is persze, hogy nekem mi a meglátásom. :) Nem fejtem ki újra. Én jó helyen tudom Ádámosinál a befektetésem, a korábbi cégeinél ez mind szépen megtérült. Biztos vagyok benne, hogy itt is megfog amint megérkezik a Wing. :) lehet h maradok még utána is. Majd kiderül.
"Azért az egészen elképesztő h lassan 1 éve nyomjátok ezt a mindenki át
van baszva szöveget ahhoz képest meg nem :D nem akarjátok már
abbahagyni?" . Át vagytok egyébként. Mintha a Titanicon lennél utas a jéghegy előtt, de már a szénkamrában égő tűz* eloltása után. Egyelőre csak annyi történt, hogy a hajó szerkezete, a külső héj, a válaszfalak, stb meggyengültek. Nem feltétlenül jön a jéghegy: még befuthattok a kikötőbe és kékszalag díjat kap a hajó (senkit nem fog érdekelni akkor már az elszenvedett kár). Ha mégis ütköznétek, odaérhet idejében a Carpatia és megússzátok. Esetleg a tengervíz sem lesz annyira hideg. Szóval a jövő szokás szerint még kialakulatlan, ráadásul itt sokszor egészen meglepő fejlemények jönnek - de a felépítmény az hajópáncélnak látszó tojáshéj, azért azt tudd. . *Van egy ilyen forgatókönyv az eseményekről, több másik mellett. . Nem szoktam ideírni, de ez olyan provokatív beírás volt :) Valamint ilyenkor úgy érzem nem hiábavaló amivel foglalkozom: mintha lenne nálam egy zseblámpa a manipuláció tőkepiaci koromsötétségében. (Ahol a cél ugye az, hogy ne láss semmit.)
Akko Invest