Azt mondod azota kiszorta?nem is feltetlen annak kell jelenteni aki vette hanem aki eladta szerintem. Nem sok mindenki tud ennyit eladni csak a 5% felettiek szvsz
Ne legyen semmi sem végső, több tulaj is lehet, Wallis, Futureal, nen zárják ki egymást. Nem jó ha végső tulaj van, legyen rugalmas, aki tud hoz apportot.
Szerintem a nagy többség itt a valós közkéz képviseletében arra vár, hogy 1. jöjjön a végső tulaj (remélhetőleg a WING), 2. SZIT-té válljon, ami hagyományosan jól teljesít a gazdasági válságban. Szerintem megtartják ezt a sorrendet, mert ha az Akko saját jogon és ezen a néven akart volna SZIT-té válni és ennek megfelelően működni, akkor már lenne ennek jele. Jelenleg szerintem aktív ingatlanhasznosítás, akvizíció, terjeszkedési terv stb. nincs, inkább készítik a terepet, hogy a struktúrát átadva a végső tulaj REIT-ként elkezdje a működését.
Érdemes lenne néhány hónapon belül reit-ként működni a kis méret ellenére is, időközben majd jönnek úgyis nagytőkések, a lényeg h a cég addig bizonyítson a vagyonkezelés műfajában.
Amivel előrelépést lehetne elérni h Ádámosi néhány tőkeerős üzlettársával együtt REIT-é alakítja, számunkra annak semmi értelme h várnak befektetőkre, tartsa meg közben halad a cég és időközben csatlakoznak tőkeerős befektetők, de nem kell rá várni hanem közben csinálni kell bevételtermelő üzleteket.
Akko Invest