Sztem semmi jelentősége nincs, ennek a vételnek. Ha jól emlékszem az IT valamelyik új tagjához kötődik áttételesen (ők viszont a Winghez kötődnek és szerencsére eléggé közvetlenül). Azt gondolom ez egy technikai adásvétel volt, aminek az okát valszeg sosem fogjuk megtudni. Én tavaly január óta várom a Winget, remélem egy pár hónapon belül megérkeznek végre:)
Egyébként nem tudom, hogy miért olyan nagy gond, ha van egy panel is az ingatlanok között, lehet, hogy egyszer eladják. A többi ingatlannal kapcsolatban nem volt semmi fórumvisszhang, pedig azok között volt szálloda a Riviérán meg siófoki ingatlan is. Úgyis az jelentheti a cég értékét, hogy a Wing tőzsdére jöhet (ha jönni fog), lehetne 10 panelja is, az sem változtatna ezen a lehetőségen.
Sztem sokkal kevesebben fikáznák, ha nem váltogatná a véleményét az érdekeinek megfelelően. Amikor van papírja és adni akar akkor jó a papír, amikor venni akar akkor “panelszarozik”. Nincs ezzel baj, csak akkor ne kelljen már hanyattesnünk tőle, ha nem gond😏
Akko Invest