Még van rá bő egy nap, hogy jöjjön bejelentés, de az is igaz, azt sem lehet kizárni teljesen, hogy több tételben terítette valakiknek. Mr. Iceberg megjelenése viszont tuti nem a tömésről szól. Igaz, hogy ezzel jó nagy korlátot állított a részvénynek, de amióta megjelent, egyértelműen vevőből is több van, ami soha nem jönne össze mezei spekikből. Valószínűbbnek tartom, hogy egyszerűen csak a 180 napos és 360 napos átlag közelében akarják tartani az árfolyamot megfelelő forgalommal.
szerintem sem erről van szó. Ráadásul elég nagy a mozgolódás, meg sűrűn jönnek a bejelentések, szerintem itt valami készülődik. Izgalommal várom és bízok adamosi ügyességében.
Nem gondolod, hogy rengeteg időt venne igénybe, hogy ilyen mennyiségű részvénytől ilyen adagokban váljon meg? Csak kisbüfikkel nem tud felszívatni ennyi részvényt... Mondjuk abban én sem hiszek, hogy "közkezet akarjanak növelni", mert azt meg tudják úgy is tenni, hogy technikailag szinte minden részvény náluk marad - a filantrópia nem tőzsdei fogalom. Most pont jó a tőzsdei hangulat, de ez nagyon vékony jég és be is fog szakadni, szóval jó lenne ha sietnének a stratégia megvalósításával, bármi is legyen az!
Te 0-a hirrel tomned a kisbuffencseket? En biztosan nem. Kiadnek egy szep hangzatos kozlemenyt es emelkedesben tomnem szet a piacot. Nem ilyen toketlen modon. Ez nem tomes. Majd az is lehet lesz valamikor.
Az előző két millás AGY pakk eladás se került bejelentésre -----> több tételben ment ki. Közben az iceberg tömegével adja a részvényt. Vajon kitől származhat az a valag részvény, amit az iceberg ad?
Költői volt a kérdés. Nem hiszem, hogy "közkéznövelés" a cél. Sokkal prózaibbat vélek mögötte, már ezt csinálja bő egy éve.
Akko Invest