engem inkább az érdekel mennyi az alja? 100 ft? amcsiba 20%-ot esett durván, itt meg minden esik 50-80%-ot, valaki írta hogy itt már az is bevan árazva hogy az utolsó lecsukja a villanyt.. brutális, nem kifejezetten akkorol beszélek hanem az egészről.
Törölt felhasználó2020. 03. 12. 09:08
jaj, gyors kivettem a stopjaim, nehogy kiussek....
az a nagy kerdes, hogy bar intenziven ment minden le, mennyire gyorsan tud majd visszaepulni... felek az nem lesz olyan gyors, bar Akkoban azert AGy megtudja huzni nagyon is, ha az erdeke ugy akarja, remeljuk ugy akarja majd
a mostani óvintézkedésekkel és szabályokkal így jó eséllyel március végére európa is normalizálódhat. Ez jó hír, lassan vége lehetne a tőzsdepániknak, mert már túl van lihegve.
Jo reggelt... hat a mai napot sem erdemes figyelni... egyre csunyabb ami a piacokon tortenik... lehet le is csukom a gepet es majd nyaron ralesek, addigra csak csillapodnak a kedelyek :-)
Törölt felhasználó2020. 03. 12. 07:04
Ezek a mínuszok nem a teljesítményeknek/sztoriknak szól...amíg nem megy a koronapara, addig ez várható. Mindenki menekíti a pénzét.
Záró elég gáz, de am egész szépen tartottuk magunkat egész nap. 400on mindent is megvettek, én ebből gondolom h továbbra is él a story. Eladóin nincsenek nagy pakkok, amikor jön a wing (reményeim szerint erről még a hónapban kapunk tájékoztatást), akko nem lesz egy nagy mutatvány 450 fölé küldeni. Remegők kiszálltak.
Kivesznek 5K-t piacin és utána 22 másodpercre rádobja piacin a 2K-t 10 ft-val lejjebb. Az ilyennek nem kell a zseton vagy ennyire telerottyantotta magát?
Akko Invest