Alapvetően én is nagy dolgokra számítok a papírban, és strong holder vagyok, rövidtávra azonban most én is jó beszállókra számítok. Úgy vélem, hogy a jó idővel megáll majd a koronavírus, ez max pár hét, de addig még lehet némi pánik és tőzsdei papírok dobálása. Amerika még csak most kezdi, de már alakul a pánik társadalmi szinten, ez kihatással lesz a piacokra, és begyűrűzhet hozzánk is.
Holnap fogsz kapni lejjebb is, beindultak a pánikoló öntögetők, USA esése paráztat most mindent is. Pénteken kitáraznak a longosok. Visszavontam a 410es ajánlataimat, igaza van Vakinak, itt most teljes a bolondulat, egyik nap 460, aztán 418, és semmi oka a dolognak, a vírus kapcsán sincs nagy újdonság.
Nem szep, usa sem szep... :-( lehet meg is volt az eses korrekcioja es jon az uj le hullam... sajna nekem mar nem nagyon van ra municiom, koran lottem el... mind1, a sztori jo, kivarjuk
Hát ilyen borogatót, ilyen idióta módon szórni!! Esélyem sem volt kiállni. 420 körül vettem, pedig holnap látva USA esését itt komoly zuhé lesz. Mindegy már, maradt tőke 400 alá is.
Ilyen barom modon szoktak pl: stoppokat kiszedni. Broki latja a stop(ok) szintjet allitolag. Holnap pentek, lehet paran megint hülyek lesznek. Erre fel kell keszülni. De nekem valahogy olyan erzesem van mint ha azt akarnanak elhitetni hogy szar a papir (es ez jo), es nincs itt semmi latnivalo.
Akko Invest