Nem tudnak mást tenni. Környező országokat fogják követni. Lépjék meg....ilyen még úgy sem volt. Meglátjuk milyen lesz. Halkan mondom, az ovis dokinőnk már 1 hete kiírta akinek nem muszáj ne vigye a gyerek oviba. Egyébként is influenza járvány van.....
Én most szedegetni próbálom az eldobók pakkjait, de nem nagyon adnak, eddig. Majd lehet akkor, ha bejelentik az ovik, általános és közép iskolák bezárását (ma, holnap ezt azért várnám)......
Jo reggelt... igen, Azsia sem tul szep, futik is a beka segge alatt mar most... nem jo erre kellni. Az latszik, hogy mindenki alanyul a cegeknek, itthon is tobb milliardos gazdasag ellenkito csomag jon, de ez az arfolyamot nem igazan menti meg. Az a kerdes, hogy mennyire utik meg a papirokat, vagy lattuk-e mar a melypontot, felek, hogy nem. Ettol fuggetlenul szerintem amilyen intenziv volt eddig az eses, olyan hirtelen lesz a fordulat is. Nyarra feltehetoen alabb is hagy a dolog, de hat addig azert van nem keves ido... masik oldalrol nezve, meg pozitiv, hogy meg nem indult el a sztori es azt akasztotta meg, igy ha lecseng nagyobbat tud majd szolni...
Durva, úgy fekszem le, hogy USA 5%-ot ment, DAX futi 4% feletti pluszban, reggelre USA futik 3, DAX futi 4% körüli mínuszban... USA szétszívat minket, aztán ha bezártunk megint rallizik. Nem értem miért őket kell majmolni...
Eu nyitásra elromlik a hangulat, teljes melankólia járja át az USA futikat. Eu zárás után kitör a boldogság, fiesta és minden 5% pluszban virul. Sajnos riszikós a longot most tartani.
Akko Invest