RENDKÍVÜLI TÁJÉKOZTATÁS A WINGHOLDING Zrt. (székhely: 1095 Budapest, Máriássy u. 7.; Cg. 01-10-046503) (továbbiakban
„Kibocsátó”), a tőkepiacról szóló 2001. évi CXX. törvény 55. §, továbbá a 24/2008. (VIII. 15.) PM
rendelet 4. melléklete alapján fennálló rendkívüli tájékoztatási kötelezettségének az alábbiakban tesz
eleget:
A Kibocsátó ezúton tájékoztatja a tőkepiaci szereplőket, hogy a cégcsoportjába tartozó WINGSERVE
Kft. (székhelye: 1095 Budapest, Máriássy u. 7.) adásvétel útján 2020. március 11-én értékesítette a
tulajdonában lévő ARCADIA Befektetési Alapkezelő Zrt. (székhelye: 1095 Budapest, Máriássy utca 7.;
cégjegyzékszáma: 01-10-049294) részvényeinek 100%-át.
Budapest, 2020. március 12.
A 360napos is mar 416,5 ha 1 evig 300 Ft kornyeken mozogna, akkor is csak 355ig menne le... de szerintem haramabb lefut a mizerria es a tisztitotuz, szerintem a kenyszer likvidalasok miatt is esik sok papir, lassan a VIX is 70-80 koze kerul... azt kovetoen johet egy megnyugvas a piacokon
Pedig ha tenyleg jon a wing (mar pedig nincs okunk mast feltetelezni) azert ezeknek a veteleknek mar boven jonak kell lenni (de még a 180 napos ar alatti veteleknek is). Persze az idotav mar kerdeses, meg tudni kell benne ulni pár honapot is. En tovabbra is ugy gondolom hogy ez az egesz mizeria tul van tolva. (Jelentos eses jelentos forgalom nelkul, a kispapirokban stb.) Foleg ugy hogy pl. Kina bejelenti hogy mar túl vannak a nehezen.
Ez olyan, mint a hatizsakos tini aki bemegy a boltba arlistaert... nezegeti, hogy mit kellene venni, majd ugy van vele, hogy majd lemegy az ara... bemegy ujra, kijott az uj termek... na majd azt, ha lemegy az ara... megy megint, ujabb valtozat... na majd azt, ha lemegy az ara... a vegen ott van, hogy nem vett semmit, de tobbszor jart a boltban, mint barki mas :-)
Na még sem haltunk meg. Azert a sok karogora kivancsi lennek hogy vettek-e ma? Mert azert valjuk be eleg jol lett arusiva, es nagyon sokan szovegeltek (pl.: barimag), hogy majd 400 alatt, meg 350en vesznek. Most adott lehetesog. De feltetelezem jelenleg a 200at varjak.
10 alá, nem? Eszed tokja. Szerintem záróban lehetne a cég részéről legkisebb költséggel megtámasztani, kivenni a könyvet mondjuk 400-ig az utolsó másodpercekben. Én így csinálnám. Könyvbe beállni nem érdemes, rádobják a tiroli nadrágos pojácák.
Jaja, így van. Hát a 200 már Agy-éknak eléggé fájna szerintem, én csodálkoztam, hogy most nem védték be, nem volt olyan nagy forgalom. Na mindegy, reméljük ez a vírus nem tesz keresztbe a befeketető tőzsdére jövetelének, mert akkor 100 alá is megyünk...
Nézd, nem kell pánikolni, mehet ez 200 alá is. Amerikára figyelj elsősorban, ha ott mélyül a recesszió, vagy mondhatnám úgy is, hogy elkezdődik, akkor itt sem fog fordulni semmi. Amint kinnt helyre áll a rend, lehet venni. Addig is kp is the king, vagy higítani is lehet ilyenkor szépeket.
Akko Invest