Igen, csak be is kell tartani pl. a házi karantént. A kínaiak sokkal fegyelmezettebbek, ott aki renitens, az óvatosan eltűnik. Itt meg a nagy liberalizmusban, majd tüntetnek a koronások jogaiért...
Nem lesz gond, eddig sem lett volna gond. Tul lett tolva az egesz. De ennek is van egy jo oldala, elkezdenek az emberek kezet mosni es kezfertotlenitot hasznalni, hogy csak az alap dolgokat irjam (amiket amugy is kellene).
Oké, nem bántásból írtam, én is veszem már itt 320-330 körül óvatosan, de ez még nem az alja szerintem. Csak már engem is kimerít idegileg ez a pánik, mikor pl most jelentették be, h Kínában elmúlt a járvány. Tehát látszik egy megoldási mód, ha azt követjük, nem lesz gond.
Gondold igy. Kurva jo adooptomalizalast csinaltam, decemberben az akkoval es a mostani panik miatt a korabbi optimalizalt pakkom mar szepen novekedett. Lehet ezt paraszt shortnak is nevezni adooptimalizalassal (beker ar lejjebb vitelereol nem is beszelve) gratis az arolyam nyereseg, amit az 500 feletti szintek hoztak. Szoval kollega ez egy kivallo lehetoseg, ami igen ritkan adatik meg a Bet-en. Ahelyett higy szidod Agyt meg mindent javaslom kereskedj, ne csak a vilag osszeomlasat varjad.
Lassan Ádámosinak is fájni fog ez az árfolyam, ahogy számolgattuk 12k körül van a bekere, a 300Ft az a régi 18k környéke... Mondjuk most hogy nézem még azzal is kényelmes 1.5szeres nyerőben csücsül.
Hogy folyton az esést meg borítást kérleled... Tegnap 400alá, most 340 alá, holnap 300 alá. Nem sikerült tegnap venni, hogy azt akarod, hogy essen tovább? Mert a mostani kis vételeid mellé a tőkét meg brutál olvad ezekkel a -20%-os napokkal.
Akko Invest