Ez így van. Ez van, ezt Én például nagyon rühellem. Nem is fog változni ez mostanság madzsarban. Marad a tőkekivonás és nem a szaros BÉT-et, meg a brokikat etetni.
Azt bírom, amikor magánszemélyeket milliókra vágnak meg azonnal egy speka ralliért meg indikatív ár manipulálásáért. A nagy tőkét nem piszkálják. Opusban meg itt is mi megy? Vicc. Édes Istenem. Ez egy bananköztársaság tőkepiaca. Ez van, ezt kell szeretni.
Egyébként tényleg ezt írtad. Erre írtam hogy megmarad a Blue Labelem mert nem a Wing jön. Most már a minimális sávozási lehetőséget adják meg nekünk, ez így nagyon cumi.
Már hónapokkal ezelőtt megmondtam, hogy semmiféle Wing buli nincsen, mert meghiúsult. Mondtam, hogy egy nyilvános társaság egyik közgyűlésén hangzott ez el, egy bennfentes személy szájából. Ekkor az egyik szövegértelmező Einstein nekem esett, hogy bú még bá, ő eddig minden kgy-n ott volt és ilyen nem volt. Egy szóval nem mondtam, hogy Akko kgy-n hangzott el, de az okoska ezt beleköltötte, nem én mondtam. Jött a másik, hogy bennfentes kis köcsög vagyok. Jött a harmadik, hogy a szaros Nutexemmel foglalkozzak. Na kb. itt hagytam abba a magas röptű beszélgetést, mert meguntam a primitív ugatást. Érdek nélkül, jó szándékkal beírtam. Hol a Wing? Sehol. Amúgy meg pont leszarom, mi van ezzel a papírral, csak illusztrálásképpen, milyen az, amikor pár speka belebolondul a medve piacba.
Ez a blabla szöveg.... ezzel mindent is meg lehet magyarázni. Azt, hogy miért lett szar az Akkó hetekkel ezelőtt leírtam, most nem fogom. Az ingatlan szektor nincsen szarban, rengeteg új beruházás megy, sőt még az éttermek fejlesztése, újak nyitása sem állt le (pedig ez a szektor gyakorlatilag ki sem nyithat). Itt az általam abszolút nem tisztelt IT-nak és az Őket irányító személynek kellene már végre valamit lépni, mert ez így k....va gyenge.
elkezdtek rájönni a kisbüfik, hogy itt decemberben a fű sem fog nőni és inkább szabadítják fel a pénzt, mivel más papírok meg talán kezdenek mocorogni... Vándorlás, semmi más.
Attól h most árfolyamnyomás alatt áll a papír üzletileg nincs semmi gond, vannak akik csalódottak az elmaradt 25% kötelező vételi miatt, ami hosszú távon lehet h meglesz, ami kérdés h a tőkeemelés lesz korábban v a kötelező vételi, melyik lenne ésszerűbb?
Akko Invest