Én inkább azt tennem fel, hogy a cég böfög valamit pl.: a Neo dillről (2 hónap után szerintem ez nem nagy elvárás, ha csak nem az a játék amit Pedro_Ximenez ír.)
Ahogy telik az idő, ez is egy megfontolandó (és reális) elmélet lehet. (Bár ha tömni akarnának azt nem így kell/kellett volna, de lehet hogy ennyire bengák, hogy még tömni sem tudnak rendesen.)
Ádámosi az utóbbi időben nem adott el, csak otc-n, ami nem tömés. A cég vezetése igyekszik, ilyen helyzetben nehéz, majd ha optimizmus lesz a gazdaságban akkor minden rendben lesz.
Jelenleg úgy tűnik, hogy a Neo ügyletet is csak azért lebegtette be ádámosi "úr", hogy tudjon egy utlosó fügés tömést rendezni a béten sokak nagy örömére. Erről nem láttam hírt a bét hírei között, biztos kapott róla trófeát, mint a prémium kategóriáról is.
Attól h nem hoznak nyilvánosságra semmit a háttérben valószínűleg folyamatban vannak tervek, valószínűleg még tárgyalások is. Egy fejlemény mögött magas színvonalú szakmai munka áll, a közleményt csak a megvalósításkor jelentik be, könnyen lehet h még idén 1-2 hír lesz, aztán a tőkeemelés január-februárban nyilvánosságra is kerülhet, ez most nem időszerű, tavaszig szinte biztos h lesz előrelépés ez v bármilyen ügyben.
Kb 1-1,5 hónappal ezelőttig jó volt az Akko iránya, utána már nem, akkor ezt mondtam is. Sajna csak felét építettem le az Akko pozimnak. Benéztem ez van. (Bár már más termel szépen....)
A kettőt nem lehet összehasonlítani, értelmetlenségeket állítasz, ebben a papírban van story, a Wallis egy régiós autókereskedő cég, mért lenne átverés, az árfolyam ott tart ahol mert nem érdekli a közönséget mindössze ezért unalmas.
Akko Invest