Jav, Lőrinc a nevét alig bírja leírni. Infó olyantól származik aki pár házzal lakott mellette. (Az ember max azt tudta eldönteni, hogy a konvektor bekötéshez 1 vagy 2 copf kendert vegyen....)
Annak jó lenne a koceráj aki egy vagyonkezelőt akar, v reitet, v vegye meg egy alapkezelő, jöhetne ide a Concorde v aki régiós szinten terjeszkedni akar.
Nyáron állítólag Prutkay "Zozi" írta itt a felbeszélést: Bármikor jöhet hír :'D Majd törli magát! Valaki jól írta: Hulladék ez mint az Est Média! Pont úgy kell kezelni mint azt nem benne ülni, nem meglepődni! Szóltam!
Jól mondja Peti84: 260-nál elég beállni, tavaszhoz hasonló leöntés simán benne van. Közlemény nincs, okt.28-a elmúlt, síri csend.Jelenleg nem sok fundás indok tudná tartani az árfolyamot. Ha mégis a COVID az oka az egésznek,akkor meg jó ha tavasszal lesz valaki kaparózás, vakarózás a cégben.Meg egyáltalán kell-e valakinek komolyan a kóceráj?
Egyenlőre a tudatos elitnek oda dobtak egy Neo hírt, hogy tartsák a papírt és ne kelljen magyarázni, hogy semmi sem történik. Időhúzásnak lehet pár hónapig jó, de túl sokáig nem. Mindjárt el is hiszem (nyilván irónia) hogy a forintozó kis spekik hibásak azért, ha egy részvény árfolyama szar. Szerintem pont ellenkezőleg a forintozó spekiket is meg kellene tartani (itt is meg kellett volna tartani), hogy legalább legyen némi likvidás, ami a BÉT-ről gyakorlatilag eltűnni látszik (az évek során).
Itt már 350-nél túlkereslet lesz, ebben a cégben nem Zeller Éva félék a részvényesek, ezt a tudatos elit veszi, nem aki futurral meg kutyagumival kereskedik!
Minek tennénk be? Majd 260-nál. Üres duma? A cégnek kellene valamit nyilatkozni....nyilván nem fognak még. Az önkötéses b**zizast meg meguntam. Amit tegnap is csinált modika, hogy 10K-s pakkokkal tele pakolja az eladóit, napvégére meg vissza veszi magától vagy visszavonja hát szánalom kategória.
Nem kell aggódni, legkésőbb tavaszig közgyűlés lesz a tőkeemelésről, bár a legjobb az lenne ha az IG dönthetne erről és nem kell a formalitás, úgyis az van amit a főrészvényesek akarnak, idővel akár éven belül inkább befektetői rendezvény kéne amivel a nyilvánosság középpontjába kerülne a cég.
Akko Invest