Akárhogy is van/lesz, a tavaszi vérfürdő jó eséllyel megismétlődhet, nagyon kemény hetek jönnek, sőt hónapok. Jól mondod: lent lehet csipegetni, forintozásra még alkalmas a részvény a forgalom okán.
Ha a Golux jelentené, hogy itt részesedést vett, az már majdnem (valójában gyakorlatilag) egyenlő lenne azzal, hogy kötelező vételi ajánlatot tesznek. Így meg legalább fél évig törhetjük a fejünket azon, hogy mit akart mondani a költő...
A kommenteket olvasva eleg borusak a kilatasok.. macront kiveve kb mindenki feladta lelekben... en joideje benne csucsulok mar ebbe, nem mertem hullamlovaglasba kezdeni mert feltem, rosszkor lepek..de mar kezd kilatastalan lenni ez a huzavona... A vakcinara var a vilag... arrol pedig biztato hirek jonnek... akar decemberben mar lehet engedelyezett oltas... q1-ben mar oltanak...q2 vegere mar elvileg megnyugszik a vilag... a kerdes az, hogy ebbol a sztoribol lesz e valami egyaltalan, vagy addigra sem... ugy erzem mar teljesen vakon repulunk..kisse megvezetve..
Hát akkor összehívnak egy másik közgyűlést, ami majd új felhatalmazást ad a tőkeemelésre. Egyébként a NEO miatt amúgy is össze kell hívni egy közgyűlést, max. azt az előterjesztést kiegészítik egy újabb ponttal.
Mehet bárhova is mehet.....van 5000 cégük. A cél az hogy ne lássuk át és tűnjenek el a pakkok, ami nekem nem tetszik. Eddig nagyon kellett jelenteni, hogy a Dayton Veresé már debil módon. Most meg párolog el az 5% feletti pakk.....Valahogy nem kapkodott a Golux sem hogy lejelentse, hogy az AGY pakk nála van (nyilván azért mert nincsen is nála).
Lehet. De ha megint beesik a piac mint ősszel, akkor forgótőke kell és nem végignézni a bezuhanást (és várni a sült galambot a long poziban) hanem a szép nagy hullámot le kell kereskedni. (Szóval részemről a KES kezd a király lenni, no meg hát ma amúgy is 10.28 van és semmi sem történt....)
Ugyanez a kategória, ő meg APP-ban ácsorog 24%-on, ja. Ez most a trendy. Ott már nem tudom hány hír volt, meg Airport stb....és nem sok látszik az árfolyamon, szerintem az egy óvatos tömöde de mindegy.
Tökéletes helyzetértékelés, by the way. Minek tornászná fel magát 24%-ra akkor amikor már lehetett tudni már a 2. hullámról, majd semmi azóta. Semmi köze ennek a második hullámnak vagy a vírushoz. Jaja, Fügével bedobtak egy Neo-t, hogy talán esetleg bla bla....
Akko Invest