Igen, köztük Én is leszálltam, kis híján 2 hónapig tartottam a forgalmat 7 kereskedéssel. Nem tudtam eldönteni merre megyünk innen, így inkább leszálltam.
A pénteki csúcshoz képest jelen állás szerint kb. 4.5 m minuszban vagyok, megsem csüggedek, meg adom el mert egy kicsit esett.. Gondolom az volt az elképzelésed, hogy 2 nap alatt duplázni fog. Sajnos nem így történt, de mivel fundásan elég erős és alulértékelt erről a szintről is bőven van benne még kraft. :)
Nagyjából az történik, amit várni lehetett. Szinte egész nap adják, mégsem zuhan be, felszívja a piac. Korrekcióban vagyunk és szépen hűlnek az indik. Nagyjából 3 hónapja kezdtek tárgyalást a Szerémi másik feléről, sztem lassan abban is lesz hír. Valószínű tőkeemelés is lesz, mert itt elég ambíciózus tervek vannak. A cég termeli a pénzt, ismét új rekord lesz az év, kétség ne férjen hozzá (elég nyilvánvalóak a nyilatkozatok, ennél konkrétabban már nem tudják mondani, hogy venni kell!!!).
tőlem kapsz 353.- ért! Sajnos 380.-nál szálltam be....azóta csak esik! OTP-s lóvét hoztam ide kapzsiságból...azóta itt százezer a bukóm, az OTP meg ezerrel van feljebb!...egyszer szabaduljak meg ettől!...soha többet!
Akko fórum