Ez a lényeg, igy nem adunk el semmit.Ma meg jelent amugy is.Most erős kéz kell Az ajánlattevő CÉLJA továbbá, hogy az Akko mint holdingvállalat, eddigi vagyonkezelési, ingatlan befektetési, bérbeadási tevékenységét is FENNTARTSA, fejlessze. Az Akkoval szemben megfogalmazott közép- és hosszabb távú elvárás, hogy a saját tőkére vetített eredménye szignifikánsan meghaladja a mindenkori inflációt, a piaci kötvényhozamokat, további az iparági átlagot, melypotenciálisan az Akko jövőbeli tőzsdei részvényárfolyamában is megnyilvánulhat,áll a közleményben.
Veresnek kell a NEO, ami a létesítmény fenntartás mellett kőkeményen beszállt a kivitelezői bizniszbe is. WING ez utóbbiban a legnagyobb itthon. Ergo a NEO növekedése nem lehet kérdés. Márpedig a részvény árfolyamára nézve az a döntő. Ami érdekes, hogy a B+N-et is ki akarja túrni. Lehet, hogy ő tud már valamit a reptér bővítésével kapcsolatban?
For small investors, this news can be mixed. On the one hand, a takeover by a larger entity like Wing Group could bring stability and potential growth for AKKO Invest, which might be good for long-term investment. On the other hand, the mandatory offer price (266.1465 Ft) is lower than the current trading price of 285 Ft, which may create uncertainty and lead to short-term volatility.The share price might see fluctuations based on investor sentiment, especially depending on the official decision from the authorities and the market's reaction.
Javítsatok ki, ha rosszul gondolom. Valaki adott egy vételi ajánlatot a részvényekre és ez lett 266Ft. A részvények egy része viszont közkézen van, azaz nálunk. Tehát ez olyan, mintha építenének egy autópályát, amihez kisajátítanak telkeket és vagyunk mi kicsik, akiknek szintén át fog menni a telkén az a kurva út. Ergo nem értem, miért gondolja bárki is, hogy az árfolyamot bárki is bebaszná, hiszen a deal a felek között már megszületett és vagyunk mi, akik meg annyi adjuk, amennyiért akarjuk.
Sziasztok! Nem vagyok nagy szakértő az ilyen közlemények kiadását követő elemzésben, de én egyenlőre még mindig csak azt látom amit eddig már többször is láthattunk, hogy felhúzzák 300 környékére évente 3 szor. Az ilyen egyik zsebből másikba parkolás nekem nem túl szimpi,és kicsit azt érzem mintha az árfolyam emelkedés csak nekünk lenne előnyös. De lehet hogy a tájekozatlanságom miatt van ez. Hmm.
Akko fórum