a teljes AKKO csoportnál ennél kevesebb eredmény volt - én értem, hogy vannak nem nyereséges területek, viszont vannak könyv szerinti értéknél többet érő ingatlanok
Megnéztem és tényleg brutális, senki nem látja, senki nem hallja... Nettó árbevétel (2023): 37 881 918 eFt 34,27% Adózott eredmény (2023): 2 339 673 eFt 18,61%
A Budapesti Értéktőzsde Prémium kategóriájában jegyzett AKKO Invest a tranzakció zárását követően további felvásárlások lehetőségét vizsgálja, melyek célja, hogy a magyar tőkepiac meghatározó vagyonkezelőjévé váljon. Nos válik már csak csendben?
Ki fog törni felfelé ebből az alakzatból, türelem. Itt venni már minimális kockázat. Ha csak picit többet mint a felét lehozza a célárnak az is dupla innen.
ebből a modell elemzésből simán kijönne most 1000 feletti célár :) Relatív elég sok írás volt valamelyik nap, s láttam hogy vki azt írta talán totoro hogy 30%-ot ment egy év alatt az akko... Ez max csak úgy lehet ha 200 alatt vásárolt valaki ami egy ici pici időablabkban s néhány ezer darabot tudott valaki venni max. Így azért elég erős csúsztatás azt állítani, hogy ez mekkora sztár papír. Itt az elmúlt években mindenki bukik mert reálhozam tekintetében nincs is esélyed igazán nyerőt eltenni mert elviszi az infla, meg az adó jutalék stb. Ez így nekik sem érdekük, előbb utóbb helyre kell ezt tenni. Bux 70 ezren van történelmi csúcson ez meg a béka segge alatt...
Egyébként az elemzésben leírt előrejelzésektől nem vagyunk messze. Csak az árfolyam nem stimmel. Egyébként arról jutott eszembe ez az elemzés, hogy ma a bét-en közzétették a Kalliwoda által a navigátorrol készült elemzést. Érdekes, hogy egy xtend kategóriájú cég megtudta rendelni az elemzést, de egy prémium kategóriás akko nem. Biztos ennek is oka van, hogy nulla komunikáció. Én leginkább annak tudom be,hogy biztos készül valami. https://www.vg.hu/penz-es-tokepiac/2021/06/dr-kalliwoda-970-forintos-celarat-hozott-ki-az-akkora
Néhány okoskodásodba beleolvastam - ha fáj valami, netán törvénytelennek tartod, akkor tegyél ellene, ne csak a dumálj -csak ne fárassz minket átlag halandókat!
Szivesebben olvasnék én is szakmai jellegű megnyilvánulásokat, elemzéseket. Sőtt engem kifejezetten érdekelne, hogy ki mit lát a cégben alátámasztva érvekkel. Mert az, hogy én leírom a véleményemet meglátásaimat az édes kevés, mert szinte nulla a szakmai reakció. Sokszor mintha a részvényesek bele sem olvasnának a cég dokumentumaiba és fogalmuk se lenne arról,hogy mibe fektettek be. És persze ha egy érdeklődő beleolvas a topikba amibe csak negatívum van persze hogy átgondolja befektessen-e. Viszont azt is megértem ha valaki el van keseredve
Akko fórum