De ez nem a bizniszről szól, hanem a nagy bizniszből amivel szívatnak minket hónapok óta. Ez annak szól. Azzal h ki.aszik veled sajnos ők keresnek akik ezt a játékot játszák. Ez van, én megtettem amit kell, játszanak csak tovább.
268- ig kivették nem telt bele 10 perc majd 267 re bepakoltak. Ahogy bepakoltak egyből vesz 100 darabot belőle. Tényleg nagy bizniszt csinált azzal a 100 darabbal amit egész nap meg tudott volna venni mondjuk. Nagy valószínűséggel nem az volt a célja hogy 100 darabbal növelje a részvényei számát. :)
Azért írtam, hogy 240-250 között bővítenék, mert oda még le szúrhat. Bár ott nekem nagy tételnek számító mennyisséget nem hiszem hogy kapnék, max 1-2 ezer darabot.A 280-on kellene átlépnünk elsőkörben, mert onnan már lepattantunk párszor. Ha azon átléptünk es 300 közelébe érünk, talán jönne egy kos vásárló erő is. Utána 310-320 környékén van egy nagyobb ellenállás es ha azt átlépjük akkor irány a 400. Egyébként 268-at kivették kb. 8-9 perc múlva már pakolták is a 267-et.
Akko fórum