Don szeret okoskodni mindenféle számítás nélkül. Abban viszont igaza van hogy szexi. A vezetés és a nagy tulaj nem tesz ez ellen, mondjuk szerintem ez is változik ebben az évben. Donnak üzenem anno az állami nyomda sem volt szexi
Azért a tavalyi eredménykimutatás EBITDA értékét felhasználva, kérlek számold újra azt az aktuális fair value-t még egyszer….vedd figyelembe az EBITDA CAGR-t is az utóbbi 3 évre….és azt is, hogy a szektorban hányszoros EBITDA értéken történnek meg az akvizíciók. Nagyon messze lesz a szám, amit kapsz a 300- tól. Felfelé.
Tudjuk hogy többet ér, de ezzel a részvénnyel az a baj, hogy nem szexi, nincs különösebben sztori 300 körüli a fair érték...260 fölött miért is venne bele valaki
Toka! Kérlek bűvöld ezt a részvényt tovább, ráfér, mert kb. minden megy fel ez meg pár forintot emelkedik, azt kb. boldogok vagyunk. Kevés. Veled vagyok!
Az ilyenekkel nem kell foglalkozni. Igazi megkeseredett negatív ember, akin a világ fájdalma rajta van. Az ilyennek az életben sosem volt egy jó vagy örömteli pillanata. 🙂
Persze, de az az Úr, igen belémszállt, nem tudom mit zavarta.Tök jó volt.Ha ilyen tipusu emberrel kerülök vmilyen kapcsolatba akkor csalódást érzek.Az a legfurcsább, hogy nem értem meg őket.Jól vagyok most megyünk a hegyre egy kapálógépért, de ez kamu, mert szürcsölni megyünk.
Akko fórum