Tanácsként monndom igy pacaaltisztitás kozben hogy a negativ szavakat"" felelőtlenül" nem szoktam használni, nem értem amugy ha vki vessz vvmit az mierrrt akaar pár nap mulva pénzt keresni.A vásárt meg ki kell várrni a napjáig.Bocs csak tiszta zsir a kezem.
Mégegyszer köszi amiket írsz, szerintem sokat sejthető milyen játékot űznek. Az nem kérdés, hogy nekik csak 1 okból éri meg itt tartani, ha egy nagyobb tőkeemelés vagy kiszorítás féle alacsonyabb nyomott áron történő nagyobb részvényszerzés a mögöttes ok. Amit persze sokáig nem tudnak fogni itt tartani mert a NEO 23-as évi eredményeit jövő áprilisában ki kell adni, s ahogy írták egyszeri tételek is segíteni fogják az amúgy is rekord eredményt, ezért gondolom én hogy kimagasló eredmény lesz, de addig itt kell tartani, mert itt fogja B+N a részvényvásárlást/ szerzést stb megcsinálni. Utána elengedik, s szép nagy vágta lesz, mint anno 2019ben
Simogatják a dolgokat...vki mindent visz..repulo is pont most..hm..na ki lesz a befuto mindenben.https://m.hvg.hu/itthon/20231130_Elvettek_a_Hungaroringet_a_Honvedelmi_Miniszteriumtol
Tegnap este mindent elolvastam amit felleltem.Ejjeli bagoly vagyok akkor keresek célpontot.Koszi az infokat, de mar kabatban vagyok...forumot figyelem, amugy 2 házzal megyek arébb..
Nekem a legutolsó közgyűlésen úgy tűnt, hogy tele a hócipője a Veres-féle vezetéssel. Volt, hogy egyedül nem szavazott meg napirendi pontokat…..ő mondta nekem azt, amit korábban idéztem. Egy kis korrekció: nem átvették a pakkját, hanem ő vett (vagy kapott) 75000 db- ot a saját cége nevére. Mivel be lett jelentve, számla, stb, sztem ő döntött úgy, hogy ilyen áron még bővít inkább. Igazad van, az eSensre akar fókuszálni szvsz.
Akko fórum