A korábbi évekhez hasonlóan 2013-ban is nagyon jól teljesített a Fidesz-közeli Közgép: több mint 90 közbeszerzésen nyertek, de a leányvállalatai sem panaszkodhatnak. A cégek, illetve azok a konzorciumok, amelyeknek tagjai voltak, több mint 380 milliárd forintot nyertek 2013-ban különböző tendereken. A Közgép nemcsak vasutat és autópályát épít, hanem radioaktív hulladéktárolókat, de megjelent az energia- és távközlési szektorban is. A cég minden évben megnövelte az árbevételét, és milliárdos osztalékot fizet ki a tulajdonosainak.
Nekem az is elég, hogy orbán be van rosálva és össze sz.rta magát és 10 éve hatalmon van és nem foglalkozik a válság kezelésével, hanem az ellenzékkel foglalkozik, mint egy gyerek az óvodában, aki félti a játékát, hogy elakarják venni tőle, azt ami nem az övé, hanem a közösségé. A hatalmát félti ez a pszichopata elme. Csinálja csak, így fog a történelem szemétdombjának a legaljára kerülni.
tálibnak én azokat nevezem akik ezerszer megcáfolt szándékosan hazug gumicsontnak készület balos propagandát fújnak még az n+1 elmagyarázás után is nincs ellenérv, nincs nézőpont, egyszerűen csak a démonnapóleonozás semmi más
totális tévedés, hogy a piaci cégek csökkentettek volna, csak azért mert a világpiaci ár csökkent ez egy butaság, ezt próbáltam meg szemléletesen elmagyarázni
"Persze hogyne értem én, hogy 1700 milliárd Ft maradhatott volna a családok zsebében" én inkább úgy érzem hogy egy aranyos dobrev klára inkább 3400 milliárdot vett volna ki a családok zsebből azonnal vegye ki óóórbán
A rezsicsökkentés egy hatalmas nagy propaganda. Az igazat megvallva rizsacsökkentés kellene és vissza kellene venni az arcból, mert jelen állás szerint orbánnak már kombájnnal kell borotválkoznia.Persze hogyne értem én, hogy 1700 milliárd Ft maradhatott volna a családok zsebében, ha más szektorokban, más termékeknél nem emelnek adókat. Lásd tranzakciós adó, amit a bankok tovább hárítottak az ügyfelek felé. orbán meg se nyikkant emiatt, mert egy gyáva féreg.Mennyi most az olaj hordónkénti ára? 20-30 dollár között van. Mennyi volt 2009-ben? 50 dollár körül volt.Mennyi most a 95-ös benzin? 300 Ft környéke. Mennyi volt 2009-ben? 220 Ft körül? Mi a különbség? Az adó mértéke. Azt meg tudjuk, hogy magasabb üzemanyag árnál minden termék többe kerül.Szóval rezsicsökkentés? Miről beszélsz?
hahahah biztos nem azért, mert egy cég ami egyedül van a piacon az bármennyit elkérhet lehet, hogy a sokezermilliárdos magyar gázpiacon "kicsi a kereslet" annyira tipikusan tálib vagy ne haragudj
A Fidesz rendbeteszi az országot
link