Ha nem csak kiragadsz a felvételekből részleteket, akkor tudnád hogy az "úr" egy idősebb nővel kötekedett.A viselkedése másokat is felháborított. . https://youtu.be/tuAmskVSLp4
"Kiemelte, hogy a Moody's döntésével A HÁROM NAGY HITELMINŐSÍTŐNÉL A MAGYAR BESOROLÁS AZONOS SZINTEN VAN". . Igen. pont 1 szinttel lejjebb mint 2010-ben :). Még csak egy kicsit kell dolgozni és 2 éven belül lehetnek nullában :).
"Kibicnek semmi sem drága" Mélyen a zsebébe nyúlt az adó fizetőknek a narancs:) A mooooooooooooooooooodya ezt nem olcsón írta le:) a Választások elött:) Dörzsölt a narancs:) Azt nem értem miért nem adott AAAA +++++++ mint az zusának, ott a Gdp 130 %-a az államadósság:( Vicc az egész:)
Az lehet hogy nem tudták az elején felvenni a nagy igényt. De jelenleg időpontfoglás nélkül 15 perc alatt lezavartam az egész procedúrát úgy hogy 170-en voltak elöttem ( így is alig 4-5 percet vártam a videóhívásra csak ). 90+ vizsgálóbiztos volt most online este 9-kor szombaton. Végig türelmes segítőkész volt az illető. szóval részemről most minden flottul ment.
Törölt felhasználó2021. 09. 25. 19:07
Előzmény:
törölt hozzászólás
"Az elcseszésről, már papírunk is van." . Megírnád milyen minősítéssel vette át a Fidesz a kormányzást 2010-ben?
"MIT MOND A NYUGDÍJAS(beszélek én nyugdíjasokkal is) Ha kormányra kerül a Koalició azt is elveszik amit eddig adtak" . Akkor számold ki mennyit vett el a nyugdíjasoktól a Fidesz a nyugdíjemelés átalakításával. Segítek: 2016-ban a vegyes indexálás alapján 4,2 százalékos emeléssel szemben az infláció szerinti és az év közbeni emelés együttesen 1,6 százalék 2017-ben 7,5 százalék helyett 2,4 százalék, 2018-ban 7,1 százalék helyett 3 százalék, 2019-ben 7,4 százalék helyett 3,4 százalék .
De ez jó írás IMF HITEL 25 Milliárd USA dollár Rengeteg megfelelési követelményt kérnek(LE VAN AZ FEKTETVE HITELMEGÁLLAPODÁS,ÚGY ORSZÁGRA BEVEZETETT SZANKCIÓK,SOK MÁS JOGI ELVÁRÁS,KÖVETELMÉNY) Ott már Te nem kapsz 13. havi nyugdíjat.. még a Hitelt vissza nem Fizetted..
Mért mondod ezt TI HAJSZOLTÁTOK BELE(semmit nem emelt Orbán mindég ezt mondjátok) MIT MOND A NYUGDÍJAS(beszélek én nyugdíjasokkal is) Ha kormányra kerül a Koalició azt is elveszik amit eddig adtak..
A fidesz elcseszte az országot.