Az Ex- Freesoft most már több éve 4IG néven futó részvénynek nincs saját topikja, ami tűrhetetlen a mai virtuális világban...
Javaslom tulajdonos társainknak, hogy itt folytassuk a diskurzust a papírról.
A mai 50 milliós forgalom szerintem csak átkötés lehetett...De majd meglátjuk, van itt sztori lehetőség bőven...
Több helyen is olvastam hogy nem értik hogy az Rtl német anyacég miért a 4IGvel állapodott meg , miért nem a német tulajdonú telekommal? Arról megfeledkeznek hogy a 4ig be is tulajdonos német cég, a rheinmetallnak 25% tulajdonrésze van.
Egyre lejjebb zár. Ha elesik a 760 akkor következik a 650. Úgy látszik nincs esély az emelkedésre és nem sokára jön a q2 ahol majd megint óriási veszteséget fognak kimutatni.
Az én beírásaim a 4igvel foglalkoznak és nem veled. Ezzel szemben te mindig valakivel foglalkozol de a 4igvel szinte sosem. Írdd le a meglátásaid a részvénnyel kapcsolatban.
És te velünk? Szerintem jogomban áll reagálni, mivel nekem van részvényem és napi szinten hergeled az ittenieket, mindezt papír és érdekeltség nélkül, valamilyen számunkra ismeretlen ok miatt. Szóval jól látod, nem mindegy. Re: 779.- +0,26% csak hogy te is tudd, mennyi a real :)
Július 2-tól 20 hozzászólásod volt a portfolio fórumon és az kivétel nélkül mind a 4-ig topikba, persze pozi nélkül. Sehol máshol nem volt véleményed annak ellenére. hogy állítólag tőzsdézel... Ja és nem követlek, ( mert most ez jön) csak kíváncsi voltam, hogy más fórumokat is megtisztelsz vagy csak minket :) De hogy essen szó a topik témájáról is: Re: 770.- - 0,13%
"Javul a hangulat a tőzsdéken, megjött a felpattanás." Kivétel 4IG. Zuhanásban részt vett, a felpattanásban már nem. Ez csak esni tud. 2023 és 2024 legrosszabb befektetése. Ahogy szórják a pénzt , mindent megvesznek, így valószínűleg a 2025-ös évben is a nagy vesztes lesz.
A helyzet az, hogy eltaktikázta magát a kopasz is. Úgy voltak vele, hogy majd ősszel meghúzzák és lehet mondani, hogy na ugye 900Ft-tal csináltunk tizenx százalékot. Ebből lófasz nem lesz, mert ahogy megjósoltam már pár hete is, ha USA omlik, akkor ránt magával mindent. Hiába a funda meg az atyaúristen, ha bebasszák a piacokat, akkor megy ez is a levesbe. És íme: 760-at már be is szakította, a hét második felére simán 700 alá mehet. Vezetőség telibe hugyozta az egészet és meg is lett a következménye. MTEL 1060Ft -4%.kal is. Idióta vagy Geli bazmeg!
"A másik 4ig topicban már vételre biztatnak egyesek, emelkedést várnak
miközben esik az árfolyam, és az elemzők már komoly tőzsdei korrekciót
várnak, ami már lehet el is kezdődött. Nem 900 felé megy ez hanem 700
alá várható." Ezt írtam nem rég. Lehet megint jól láttam? Az emelkedésből kimaradt, az esésből nem fog.
A csomagod nem a UPC-től átvett csomag volt? Mi is hasonlóan jártunk, mikor a Vodafone megvette a UPC-t. A UPC-nek havi 19.000 Ft-ot fizettünk, a felvásárlás után egyeztettünk a Vodafone ügyfélszolgálattal, ahol azt sem tudták hogy a UPC által számlázott tételei micsodák. A vége az lett, hogy 19.000 helyett ugyanazt megkaptuk a Vodafone-tól 7.000-ért
4IG részvény
Javaslom tulajdonos társainknak, hogy itt folytassuk a diskurzust a papírról.
A mai 50 milliós forgalom szerintem csak átkötés lehetett...De majd meglátjuk, van itt sztori lehetőség bőven...