Az Ex- Freesoft most már több éve 4IG néven futó részvénynek nincs saját topikja, ami tűrhetetlen a mai virtuális világban...
Javaslom tulajdonos társainknak, hogy itt folytassuk a diskurzust a papírról.
A mai 50 milliós forgalom szerintem csak átkötés lehetett...De majd meglátjuk, van itt sztori lehetőség bőven...
hát a mondás most az, hogy a satellit cég adósságvásárlásával való akvi hatását érezzük. azaz még több adósságot vesz magára a cég egy veszteséges cég bevásárlásával. üzletileg ebben kisebb a potenciál mint amennyibe kerül.
rice szokta mondani, hogy nem akar JG olcsón új részvényt mert 880-on vette. De az nem esik le neki, hogy az új részvényeket is nagyrészt JG szokta megvenni, csak épp zárt körben
Nagy forgalom, gyorsuló esés nem jó páros. Azért az érdekes hogy kiáll JG és nyilatkozza hogy a cég árfolyama alul értékelt 3x, 4x ennyit ér szerinte, ezek után nem emelkedésnek indul hanem esésnek és már kb. 10% mínusz a nyilatkozat óta. Úgy hogy közben csak pozitív hírek jöttek.
Ha jól emlékszem valaki utána nézett és az jött ki hogy az év 3 legrosszabbul teljesítő részvénye között van a 4IG , de ez még 800 fölötti árfolyamnál volt. Ennyire rossz lesz a q3 vagy mi a fene van itt?
Én úgy látom, hogy sebészi pontossággal építik le az árfolyamot hetek óta. Érdemes a könyvet figyelni. Ez nem hagyományos tőzsdei kereskedés. Egy oldalon áll vevő, és eladó is.
Engem nem az keserít el, ha egy papír esik. Pl. van Ricsim, az is esik, nem zavar. Majd lesz jobb, hiszek a cégben, tudom, hogy a kormány szopatja őket. Ott tudom, hogy a management nem manipulatív módon játszadozik a shareholderek pénzével. Itt viszont van egy fundásan óriási üzlet, amit maga a management mutyiztatja a tőzsdén. Az egész egy uram-bátyám rendszerben működik. MBH+TAKI+APP+OPUS -> mindenki láthatja, hogy mi történt. Jöttek a káderek az ukázra és elkezdték venni. A semmire. APP-nál még soso volt indok, de MBHTAKI????? Semmi. És ezek nem a kis spekák, hanem a haverok. Itt meg megy az eladás ezerre 860-tól ahová Ők kezdtél el felrángatni. Szóval ez a végtelen kiszámíthatatlanság akaszt ki. Aki amúgy ért a TA-hoz és megnézi a 4IG chart-ját az láthatja, hogy ilyen alakzat nincs a világon :))))) 720-ig fel lett rántva, majd rés én onnan nem expoba került, hanem konvergálni kezdett. Azaz olyan, mintha ők 720-780 közé akarták volna tenni, de ráugrottak a kicsit és túlvették. Látszik is, hogy 800 felett már sokkal kisebb forgalommal ment fel. Aztán szeptemberben ott a kurva nagy washtrade milliárdos tétellel egy nap alatt. És után indul szép lassan az esés. Maga a lefele út pedig sokkal több forgalmat hozott össze, mint a felfelé!!!! Szóval ezért rohadtul büdös az egész.
4IG részvény
Javaslom tulajdonos társainknak, hogy itt folytassuk a diskurzust a papírról.
A mai 50 milliós forgalom szerintem csak átkötés lehetett...De majd meglátjuk, van itt sztori lehetőség bőven...