Az Ex- Freesoft most már több éve 4IG néven futó részvénynek nincs saját topikja, ami tűrhetetlen a mai virtuális világban...
Javaslom tulajdonos társainknak, hogy itt folytassuk a diskurzust a papírról.
A mai 50 milliós forgalom szerintem csak átkötés lehetett...De majd meglátjuk, van itt sztori lehetőség bőven...
Ha figyelmesen olvastál akkor láthattad hogy a 4ig fundásan rendben van , lesz, én is azt írtam. Csakhogy a funda nem minden. Érdekes , a 4ig esésért engem okoltatok, én miattam esett állítólag, ezért is akarták egyesek hogy ne írjak mert én beszéltem le mindenkit a részvény vásárlásról. Pompi más kérdés, ő alapból csődöt vár itt és opusban is évek óta.
Ez a felbeszélő, beültetéses duma kicsit beteges. Ki vesz itt miattam, vagy miattad részvényt??? Ha te ebben hiszel, hát akkor tényleg .... vagy. A legtöbb befektető még a komoly elemzéseknek sem hisz. Pompi jóslásairól nem is beszélve. 4IGnek már szerinte csődben kéne lennie, mert írta kb. 2 éve és OPUS 130nál nem ér semmit és esés, helyette 300 felett van. OTPét és 7000 alá várta és 9enél is azt tanácsolta, hogy lesz még sokkal jobb beszálló. Én viszont azt mondom, hogy a 4IG 1 jó cég és ha telekommunikációt nyereségesbe fordítják, hatalmas nyereségek és osztalékok lesznek és közben a hiteleket simán fizetik. Mi ebben a felbeszélés??? Ja és igen jóval 1500 felett lesz. csak az a kérdés, hogy mikor?
Amúgy én is azt vallom, hogy a kopasz játszadozik 660-700 között valami haverjaival. Igy generálnak forgalmat és vesznek át papírokat. Ami itt folyik, az nem normális.
amugy real nem azt írta, hogy nem tudnak emelkedni. azt írta, hogy NEM A FUNDA vagy a TA mutatja meg, hogy fognak-e. ez így van. 4ig nem tud emelkedni, és nem a funda miatt. opus és app sem mutatott jelet az emelkedésre. szerintem az opusnal két szitu van: 1. ki fognak venni egy ordas nagy osztalékot és ehhez elkezdték venni az állományt. 2. venni fognak valamit és rv-nyel akarnak fizetni.
Véded a védhetetlent. Folyamatosan felbeszélő vagy, sokakat beugrasztottál, valószínüleg sokaknak pont te adtad el a részvényeidet. Igen láttam a fékeket, igazam is lett mert jó ideig megakasztották az árfolyamot. Múlthéten a 700as féket is írtam, vissza is fordult onnan az árfolyam. Most is vissza fog. Opusban tévedtem de ezt el is ismertem. Betegezzél nyugodtan de attól az árfolyam még 700 és nem 1500.
689es dugóval mi lett??? 640nél 600 alá vártad, most 700. Ferdítesz, mert én még 96millió részvénynél írtam, hogy akár 6milliárd feletti eredmény is lehet és akár 1500as árfolyam. Jön majd az 1500 hamarosan, te meg várd a 600 alatti szinteket. Egyébként a másik fórumra beírtad kb.2 éve, hogy 2000re várod. Ha tudnék veled fogadni, akkor vissza is keresném, mert a fórum nem felejt. Persze te mindig biztosítod magad, ha esik, ha emelkedik igazad van szerinted. Mi van a NER cégekkel amik nem tudnak emelkedni, csak esni??? 2 évig írogattad, most viszont nagy a csend NER vonalon nálad :D Így utólag mi értelme volt ilyen hülyeségeket írogatni??? Egyébként 640en és 650en és 670en is láttad a féket :D
Nem tudom hol van realod de válts mert hülyeséget mutat. A forgalom 130 millió és nem 177millió. Rice te meg annak örülsz hogy az arfolyam emelkedett 1%ot. Ismét 700 de az 50k dugó bent van, úgy hogy holnap fordul vissza szokás szerint. Rice majd akkor írj ha már bejött az 1500as jóslatod. Én 700ra vártam amikor te 1500ra. Most 700 de én vagyok a beteg. Ok.
Én is remélem, hogy most már a 4ig-n a sor kilövés ügyileg. Sok részvényt megfuttattak már, ideje, hogy mi is "divatba jöjjünk". Talán a mai emelkedés már egy jó Q2 jelentés előszele.
Az utolsó fél órában megmutatta, hogy mennyire nem számítanak a "dugók". Teljesen egyértelműen látszott, hogy ma 700-ra szeretnék (akarják) beállítani a zárót. Annyi is lett..
Tényleg nem kötekedni szeretnék, de te is nagyon jól tudod, hogy ezek a mennyiségek nem tekinthetőek "dugónak".. Ha ne adj Isten elindulna, akkor ennek a sokszorosát kapnák ki egy szempillantás alatt..
4IG részvény
Javaslom tulajdonos társainknak, hogy itt folytassuk a diskurzust a papírról.
A mai 50 milliós forgalom szerintem csak átkötés lehetett...De majd meglátjuk, van itt sztori lehetőség bőven...