Az Ex- Freesoft most már több éve 4IG néven futó részvénynek nincs saját topikja, ami tűrhetetlen a mai virtuális világban...
Javaslom tulajdonos társainknak, hogy itt folytassuk a diskurzust a papírról.
A mai 50 milliós forgalom szerintem csak átkötés lehetett...De majd meglátjuk, van itt sztori lehetőség bőven...
Oras charton most igy fest. Az alakzat tartasahoz a mai napra az 1310-1330 feletti szint kicsit tulfutott emelkedes lenne, kivancsi vagyok, hogy marad-e a csatornaban (es elkezd benne hullamozni, tartva az emelkedo alakzatot), vagy megis kiakad delutanra... https://invst.ly/93ft4
nbm is jó indikátor :) 1050nél büszkén írta múlt héten: "_Macika_ szerda, 11:58előzmény: #116733 _Macika_#1167354ig dt zárva azt is zabálják, opusz rv eladásból " ekkor lett 1180as zárás és az eddigi mai csúcs 1390, 340 ftot hagyott benne :)
Azt nem tudhatjuk mennyi lesz,de az biztos,hogy hosszú távon a papír nagy részvény lesz. A kategória tuti és meglepődnék,ha nem menne 50milliárd fölé pár hónap alatt a kapitalizáció.(Akvik és árf.emelkedés) Számomra kicsit érhetetlen,hogy a Takinfóval mért várnak. a kategóriát értem,hogy még ők is veszik és ne szálljon jobban az árfolyam,mert még így is gyors az emelkedés,de a Takinfót nem. Lehet több cég is képbe került és egyeztetnek és akkor egyszerre több céget vennének meg? Én csak erre tudok gondolni. Megint a szokásos kereskedés megy. Ha betesznek eladásra simán kikapják a könyvből. Nagy nem is áll be a könyvbe,csak úgy veszi.Alig van vevő,de mégis már 400milás a forgalom :D Hihetetlen.Még 300-400-nál mikor írtukhogy alacsony a közkéz és ez miatt nagy emelkedés lehet és könnyen tud repülni az árfolyam.sokan mosolyogtak most pedig már látják,hogy lemaradtak. Semmi mást nem kellett volna csinálni,mint utazni a nagyokkal és ülni a kezeken. Persze minimálisat lehet csökkenteni. 1320ft SZÉP:D
Törölt felhasználó2018. 11. 05. 10:20
Közben 400 millió Ft-os forgalom!! Most hadd pihenjen itt 1300 Ft közelében... Türelem, séta, mosoly. :.)
Szerintem Konzum-Opusnál már a TA-elemzés, technika is lassan kuka, mert annyira nehéz elemezni őket. Néha vannak kis fordulók, de csak ilyen 1-2 napos emelkedések, és utána mindig jött eddig a csorgás lefelé, emelkedtek 1-2 napot, utána sokkal több napon át csorogtak lefelé...elég gáz.. Na de hagyjuk is őket, mert jobb itt a 4IG-ben lenni most. :-)
" realmadrid kedd, 12:36előzmény: #5241 cashattack#5242 Mintha valaki figyelné a beírásaim: ahányszor beírom hogy esést várok, nincs forgalom, rögtön elkezd emelkedni. Amikor meg beírom hogy emelkedést várok akkor rögtön elkezd esni. Figyeljétek mit írok , annak ellenkezőjére kell számítani, így jól lehet keresni."
Hú, Konzum-Opus jól látod. Én most tuti egy Ft-ot sem tennék bele egyikbe sem. Bár lehet tévedek, és most kéne már venni őket. De nem tetszik nekem ez a folyamatos csorgás bennük... Nem tudom hol lesz Konzum_Opusnál az alj, mélypont, nagyon nehéz eltalálni a fordulót, sokan így is beragadtak már a fórumokat olvasva... Közben itt meg 1290-1300 Ft-on nagy pakkok cserélnek gazdát... Úgy látszik ahogy korábban írtam, résbetöltés megvolt, és nem hagyják nagyon alá menni, és most itt 1300 Ft körül stabilizálódik.
Azért ebben ne legyél biztos. Látva a mai napot eddig, itt már adják szépen, valószínűleg ez volt a csúcs (1390) idén. Jobbik esetben itt stabilizálódik, de egy nagyobb esést is eltudok képzelni most már.
Így van. Hasonlóan látom. Volt most egy visszatesz, betöltötte a hátrahagyott rést, így most már elvileg 1250-1280 Ft-os sávból mehet vissza 1300 Ft fölé, 1400 Ft irányába szvsz. Kellenek a napközbeni réstöltések is.
Ne bántsd. Nagyon elcsüggedt,mert a Konzumban hatalmas bukóban van. A keserűség beszél belőle. Azért jön a vissza teszt,megy a hinta. Nyitó alá behozták. 321milliós forgalom. Szép. 600milla felett lesz a forgalom megint szerintem. Nincsenek vevők sem a könyvben. Érdekes nap lesz. Most 1260ft,1 hónap múlva meg sokan keseregnek,hogy itt kellett volna venni.
4IG részvény
Javaslom tulajdonos társainknak, hogy itt folytassuk a diskurzust a papírról.
A mai 50 milliós forgalom szerintem csak átkötés lehetett...De majd meglátjuk, van itt sztori lehetőség bőven...