Minden frankó,soha rosszabb napot!Valakik lehet tudnak valamit ennyire pörgetik a verklit!Szép vételek voltak,és többezeres darabszámokat is haraptak ma szépen,én ilyenkor vagyok nyugodt,mikor a nagyobbak mozognak rendesen!Rába is szép,ott én ma nem voltam,nem mondom nem lesz ott is még felfelé,de nem rizikózok most!Nekem kerülni kell a stresszt,a doki azt mondta!Ha eldobom a kanalat,akkor mire megyek a lóvéval nem igaz?Semmire!Motoroztam is kicsit,haverok,jól telt a nap,kajálni is voltunk,úgyhogy ha még rá tudom szánni magam megborotválkozzak,akkor minden terv teljesült mára!4 napja borotválkozok,de még nem lettem kész!🤣
Aki esetleg nem volt ma mert dolgozott,vagy csajozott,vagy motorozott,vagy nem tudom mit csinált annak jelentem:veszik keményen a papirt tovább ma is!Ennyi a helyzet!Egy szép rekord záró is kinéz,forgalom is nagy!
Nagyon érdekes a kereskedés. Betesznek 1 nagyobb pakkot rendszeresen és szépen alatta veszik. Érdekes módon a betett pakk alatt nincsenek nagy szórások. Most bejöttek az eladók és sok van 4400ig. A lényeg, ha majd átvergődik az árfolyam, akkor elérhető lesz az újabb történelmi csúcs. Valószínű még a héten és 5e-res árfolyam előszobájába kerülünk. Na ha azt is átviszi, utána jöhet 1 eszement rally is 5e felett. Lehet már jelentés előtt? vagy csak utána? esetleg jövőre, de ekkora érdeklődés mellett nem fog várni annyit szvsz. Napi átlag történelmi rekord már most is 4220ft felett!!! Ez az első rekord mára :D Valószínű a záró is az lesz! 4350ft és 2,738milliárd Forgalom nem lankad! csak aki kimaradt lankadt! :D ONEtől pedig pozitív hírek! Az új TV nehezen indult,de siker lett. Mondjuk azt nem értem, hogy a MOL alkalmazottak flottája még miért nem került át hozzájuk. Az több 10e előfizetőt jelentene. Talán jövőre.
Mikorra tervezitek a következő találkozót? Egyszer én is elmennék szívesen, főleg ha tényleg jön Rice is mert ha így haladunk meg kell köszönjem neki, hogy nyugdíjba mehetek előbb ;)
Idén január 1. óta a 4iG Csoport távközlési-kereskedelmi feladatokat ellátó tagvállalatai (One Magyarország Zrt., DIGI Távközlési és Szolgáltató Kft., AH Média Kereskedelmi Zrt. és Invitech ICT Services Kft.) egységesen, One márkanév alatt szolgálják ki ügyfeleiket. 2025. szeptember 30-án pedig ezen vállalatok jogi egyesülése is megvalósult azzal, hogy az említett vállalatok beolvadtak a One Magyarország Zrt.-be. A folyamattal párhuzamosan létrejött a 2Connect, Magyarország legnagyobb vezetékes távközlési és infrastruktúra-vállalata, amely a One működési és piaci növekedési hátterét biztosítja a vezetékes piacon a jövőben.
4IG Nyrt reszvenyesek.
Moderacio alatt lesz.