Jó reggelt gyerekek!Gyertek bátran és üljetek le az első padban mindjárt,hogy szem előtt legyetek!Nem kell félni!Én anno egy füstös kocsmába kezdtem a dolgokat,szó szerint,olyan füst volt,hogy alig láttuk a tévét,a TXT-n ment a kereskedés,a kocsma dugig alkesz faszokkal,akik azt hitték ők a rendszerváltás győztesei,mert kirugták őket,de a fizujuk egy részét kapták,amiből tudtak vedelni!Meg akkor mentek a bulik mindenhol,olaj,átbaszások,volt minden!96-97 lehetett,akkor már 20 év körül voltam,dolgozni nem akartam,meg amúgy nem értettem semmihez se,jól boxoltam,azt bementem a krimóba,volt egy elit asztal,a tévé alatt,onnan még lehetett látni a tévét a füsttöl,ott ült a város krémje!Az a 4-5ember,akik tele voltak!ittak ők is egész nap,viszki,szivar,annyit ittak el 1nap/fő,amennyit apám keresett 2 hónap alatt!Na mondom jó helyen vagyok,pénz szagot érzek!De mondom mit néznek ezek?Mol?500db?mögötte valami szám!Otp!200db?Ez ment a tévébe egész nap!Odamentem,mondom:Fiúk!Elkapcsolom a tévét,mert nem láttam a Barátok köztöt tegnap,meg kéne nézzem az ismétlést!1mp alatt megkedveltek,senki se mert nekik szólni!Na igy kezdtem a tőzsdét,az asztaljukhoz nem ülhettem le soha,de a mellette lévőhöz igen!Nagyon nagy bulira készültek,Matáv részvény jegyzés!!!!Jött a bevezetés,lehetett jegyezni előtte papirokat!Erről volt szó köztük ha nem a pia,meg a csajok mentek,szóval ezt osztották,én jegyzek 50millioér,én amennyit össze tudok szedni,szólok a Sanyinak is még,ezt nyomták reggeltől éjjel 3ig!Én eladom a Molt most,hívd a Pesti brokikat,hogy áll a buli,Pistiéknek is szólni kell,stb!Azt akkor ottragadtam!🤣
4IG Nyrt reszvenyesek.
Moderacio alatt lesz.