Topiknyitó: feel 2020. 01. 19. 14:04

4IG Nyrt reszvenyesek.  

4IG topic reszvenyeseknek es hasznos forumozoknak.
Moderacio alatt lesz.
Rendezés:
Hozzászólások oldalanként:
Kawaszabi77 2025. 10. 04. 10:08
Előzmény: #68897  Dinameat
Jó reggelt gyerekek!Gyertek bátran és üljetek le az első padban mindjárt,hogy szem előtt legyetek!Nem kell félni!Én anno egy füstös kocsmába kezdtem a dolgokat,szó szerint,olyan füst volt,hogy alig láttuk a tévét,a TXT-n ment a kereskedés,a kocsma dugig alkesz faszokkal,akik azt hitték ők a rendszerváltás győztesei,mert kirugták őket,de a fizujuk egy részét kapták,amiből tudtak vedelni!Meg akkor mentek a bulik mindenhol,olaj,átbaszások,volt minden!96-97 lehetett,akkor már 20 év körül voltam,dolgozni nem akartam,meg amúgy nem értettem semmihez se,jól boxoltam,azt bementem a krimóba,volt egy elit asztal,a tévé alatt,onnan még lehetett látni a tévét a füsttöl,ott ült a város krémje!Az a 4-5ember,akik tele voltak!ittak ők is egész nap,viszki,szivar,annyit ittak el 1nap/fő,amennyit apám keresett 2 hónap alatt!Na mondom jó helyen vagyok,pénz szagot érzek!De mondom mit néznek ezek?Mol?500db?mögötte valami szám!Otp!200db?Ez ment a tévébe egész nap!Odamentem,mondom:Fiúk!Elkapcsolom a tévét,mert nem láttam a Barátok köztöt tegnap,meg kéne nézzem az ismétlést!1mp alatt megkedveltek,senki se mert nekik szólni!Na igy kezdtem a tőzsdét,az asztaljukhoz nem ülhettem le soha,de a mellette lévőhöz igen!Nagyon nagy bulira készültek,Matáv részvény jegyzés!!!!Jött a bevezetés,lehetett jegyezni előtte papirokat!Erről volt szó köztük ha nem a pia,meg a csajok mentek,szóval ezt osztották,én jegyzek 50millioér,én amennyit össze tudok szedni,szólok a Sanyinak is még,ezt nyomták reggeltől éjjel 3ig!Én eladom a Molt most,hívd a Pesti brokikat,hogy áll a buli,Pistiéknek is szólni kell,stb!Azt akkor ottragadtam!🤣
sprint53 2025. 10. 04. 09:59
Előzmény: #68898  Zno
Örülök, hogy többen lettünk megint.
Zno 2025. 10. 04. 08:24
Előzmény: #68897  Dinameat
Szia
Többen jöttek februártól a tőzsdére én is köztük vagyok. PMÁP-ot már nem volt érdemes tovább tartani mert az a kamat ami utána jött édeskevés lett volna arra, hogy előrébb jusson az ember. Alapos körbe járás után 4ig-re esett a választásom mert ebben láttam a legjobb lehetőséget a béten. Igaz májusban eladtam mert sokáig nem történt semmi vettem belőle OTP és Mtel-t de már akkor tudtam ha újra megindul visszajövök. Sikerült is 1924 átlag árral. Szerintem a legjobb helyen vagyunk. 
Jó hétvégét minden részvényesnek!
Dinameat 2025. 10. 04. 07:50
Előzmény: #68893  1791akipoV
Szia!
De jó!
Még egy elsős!
Lehetsz a padtársam:))
Én "érettségiig" tervezem a pénzügyi vonalat kb akkormegyek nyugdijba(50 vagyok) kicsit sajnálom,hogy nem kerültem előbb kapcsolatba  az ilyen fajta befektetésekkel, de jobb később mint soha.30%-al vagyok itt nem merek többel,nem láttam még ilyet.
Kawaszabi77 2025. 10. 04. 02:13
Megnéztem a kötéseket,azt a nagy pakkot 2725 ről nagyok is csippentették ki,de mikor az elfogyott,onnantól már nem voltak nagy vételek,csak pár darab többezeres volt zárásig,a többi kisebb vétel,1000alatti darabszámok többnyire!Ki lehetett a nagy eladó?2 lehetőség is van!És ki volt a nagy vevő?Volt köze az eladóhoz?Valami lehet volt szerintem!Meg 1800-tól biztos van pár nagyspeki is újra,akik sokszáz milliót mozgatnak,nem tudom ők hogy játszanak most,milyen távra,vagy milyen hozamra!Ha úgy mozognak biztonságra mennek mint én annó Opusba,az generál forgalmat is rendesen!Van itt sokminden a háttérben,amit sose tudunk meg,pedig érdekes lenne!Találkoztam nagy cápával,direkt nem hoztam elő a témát,kíváncsi voltam kérdezi e tőlem mi van,de nem kérdezett semmit!Pedig szoktunk megbeszélni dolgokat mindig,ha találkozunk azért!Mindegy.
tropy 2025. 10. 03. 23:10

Szerintetek várható 4iG certifikátok megjelenése?
Kérdezem ezt úgy, hogy az irány jelenleg igencsak adott, ugyanakkor sokan pedzegetik a "blue" státuszba kerülést, ami arra engedne következtetni, hogy megjelenhetne ez a termék.
Van ennek valami előfeltétele, vagy akár a közeljövőben gondolhatná azt "valamelyik pénzügyi intézet", hogy long vagy short certifikátot kínál?
Kawaszabi77 2025. 10. 03. 21:57
Előzmény: #68892  Marika113
Jobb ma egy kövér liba,mint holnap egy sovány kakas!Ma is volt egy jó sztori:aki múltkor olvasta ez a leégett barátom-haverom nem tudom mi,apámnál idősebb,lejött hozzám!Kint voltunk a fater birtokán,egyszer azt mondja nekem az öreg megyünk a kamra előtt:Mi ez a kép a falon Szabikám?Mondom nem tudom,valami szar,én adtam a faternak,de ha kell,vidd el,a tiéd,ha ettől boldogabb leszel!Nem ér ez semmit!Azt mondja honnan van?Mondom 10.000-ért vettem egy havertól!(De azt csak sejtem neki honnan volt,biztosat nem tudok)Azt mondja az öreg:Ez egy világhírű festmény másolata,az biztos!Ez értékes!Lefotózta,azt mondta kideriti mi van!!Lehet amiket a széfbe dugdosok,az nem ér annyit,mint amit a faterral kiakasztattam a kamrába!😂Úgyhogy ha a kincsvadádászokba feltűnik a fater,akkor felismeritek lehet!Ha mondja a fiamtól kaptam a képet,és megválnék tőle!!😂😂😂Múltkor jött a bojlerszerelő,azt mondja az is(kihallgattam),hú de szép ez a kép,értékes mi?honnan van?Mondja neki a fater,a fiamtól kaptam,de biztos nem ér ez semmit,mert ha érne akkor nem adta volna oda!Annyira azért ismerem...👍
1791akipoV 2025. 10. 03. 21:07
Előzmény: #68888  Dinameat
Üdvözlet! Nekem is február eleje óta van részvényem. Az első megbízásaim OTP-k voltak, de nem teljesültek és azután valamiért ráhagytam... Az első részvényem 4IG, volt még kettő de azokat már eladtam (eladni, ahogy itt olvastam na az a komoly, sokkal nehezebb, sajnos az egyiknél komoly nyereséget olvasztottam el, és sajnos ki is számoltam...). Soha nem tőzsdéztem, minden új számomra is. Nagyon nem mindegy hogy mibe vesz bele az ember és mikor..., ahogy olvasom és nézem a korábbi árfolyamokat vannak csalódások, plusz háború, vám, forint hatás, Trump és ... Én jelenleg a 4IG-re voksolok, teljes pakkal és szinte már teljesen lecsapolt MÁK megtakarítással.
Marika113
Marika113 2025. 10. 03. 20:55
Előzmény: #68883  Kawaszabi77
Inkább egy kövér kakas, mint egy sovány lúd.
Dinameat 2025. 10. 03. 20:53
Előzmény: #68890  Kawaszabi77
Köszönöm szépen a válaszod!
Egyik kedvenc hozzászólóm vagy.
Maradok jó tanulója az osztálynak:))
Kawaszabi77 2025. 10. 03. 20:38
Hiper-szuper rekord év,ilyen többet nem lesz az biztos,hogy egy év alatt 3,5x-ez az árfolyam!Szerintem!Mármint itt!De amúgy is jó év/évek voltak,van pár papir ami kukás,de azért sok papírral lehetett nagyon szép hozamokat elérni!Aki az elmúlt években nem keresett sokat,az valamit rosszul csinált!
Dinameat 2025. 10. 03. 20:06
Csak úgy álltalában gondoltam nem a 4ig re
mert azt láto,hogy király.. 
Dinameat 2025. 10. 03. 20:04
Sziasztok!
Már egy ideje olvaslak benneteket(sokat tanulok)
Februárban vettem életem első részvényét!
Előtte soha sem tőzsdéztem!
Szeretném kérdezni hogy az idei milyen évnek mondható?
Átlagos vagy attól jobb?
Köszönöm ha válaszoltok.. 
Worthington
Worthington 2025. 10. 03. 19:20
Közben USA száguld tovább... A Dow Jones már 47 000 felett van.
Worthington
Worthington 2025. 10. 03. 19:18
Előzmény: #68879  stacstac
Írtam is tegnap, hogy ma meglehet az új napi és heti záró max ! Össze is jött! :)
Kawaszabi77 2025. 10. 03. 18:49
Előzmény: #68881  Stayerke
Nekem van a legdrágább kocsim a környéken!800-as 4ig-ből fizettem ki 24 év elején!Nem szorzom ki,most mennyivel lenne több pénzem!Attól már lehet ideges lennék én is.🫤
Kawaszabi77 2025. 10. 03. 18:36
Nekem volt egy táblázat,ha bejött 2millió,este rendeltem egy pizzát, ha 5,elmentük moziba,és igy tovább!Ne mondja a gyerek se,hogy a vén zsugori folyton csak harácsol!Ha bukta volt,azt meg benyeltem,azzal nem dicsekedtem senkinek,had gondolják csak otthon mekkora ász vagyok!Én igy csináltam régen is!😂Faternak meg csak a nagy nyerőket mondtam,meg anyámnak is,hogy ne izguljanak!Mindenkinek amit fel tudott dolgozni,meg amennyi kellett hogy nyugodtan aludjon!A többit meg én elvittem a hátamon!Sokan váltak el ilyen miatt,hogy közösen nyomták az asszonnyal mondjuk!Van aki a nagy bukó miatt,van aki meg a nagy nyerő miatt!Ésszel mindig!Ha valakinél ilyen bejöhet,vigyázzon,ha nem babra megy már a játék,akkor kézben kell tartani mindent,mert visszanyal a fagyi hamar!
Stayerke
Stayerke 2025. 10. 03. 18:28
Előzmény: #68877  Kawaszabi77
Nem pöcsöltél sokat! Aztán mi lesz így a kamatos kamattal?😆

Topik gazda

feel
feel
5 5 4

aktív fórumozók

friss hírek További hírek