remélem az utolsó politikai jellegű hozzászólásom. Van: érvénytelen szavazat, pl. obszcén szöveg kereszt helyett a rubrika mellé. csak erre kár energiát pazarolni
Hát igen, azt hiszem ez lesz az első szavazás amin nem veszek részt... Nem mintha nem lenne véleményem, csak éppen azt sem nemmel sem igennel nem tudom kifejezni... Igaz a távolmaradással sem...van még más lehetőség?
büszke vagyok a bét teljesítményére, hogy ilyen olcsón megúszta ezt a kis állampapír turbulenciát. nem gondoltam, hogy ilyen immunis. hiába, jó ez a kis belterjes kereskedés. kis ország, kis tőzsde , kis papírok. ezt a jó hírt megünnepeltem azzal, hogy vettem még (terven felül) otp-t. mondjuk úgy, a várt sávokat eggyel feljebb toltam.
azért nagy dilemma ez a népszavazás, mert ha igennel szavazok, és mondjuk eltörlik a vizitdíjat (bár ott én nemre fogok szavazni), akkor az egy be nem tömött lyukat okoz és konvergencia annyi és esés, mert külf ki.
viszont monnyuk tényleg nem ártana hozzáértő országvezetés.
Matgab ez egy marhaság.
Bár szívem szerint azt mondanám , hogy hétfőtől minden vizitdíj eltörtő kötelezően vegyen 300HUF-ért állampapírt minimálisan 20 év lejáratttal minden egyes alkalommal mikor dokihoz megy,de a belpolitikai helyzethez ennek most nem sok köze van.
TIPPSAROK