Jó reggelt!
Volt 1x 1 "trendek hossza", melyben a Dow 7413 - 11971-es szakasza úgy teljesült, hogy az akkori max 11908 volt (a számított/valós érték nem nagy eltérést mutatott!). Nos én innen számoltam tovább a köv. szakaszt : 11971x1,618=19369, melyből tulajdonképp csak egy behalt kitörés lett.
Jelenleg elérte a kiindulási pontot (1-2 baráttal meg is osztottam a várakozásom), azaz ismét 11900 környékén van.Innentől középtávon egy nyögvenyelős oldalazást várok, melynek oldalvizén mi (bux) tovább csorgunk lefele; a legközelebbi céláram 21363. Alapvetően az OTP fogja meghatározni, s nem lennék meglepve az 5700-as szint elérésében sem.
Kennedy népszerűsége annak idején az egekbe szökött, amikor egy újságíró kérdésére azt felelte (első politikusként): Nem tudom.
a mostani válság megoldásának kezdetét az jelenti majd, ha Bush és/vagy Bernacke kijelenti: Recesszió van, és mindent elkövetünk a megoldására. Ez lesz a fordulópont.
No, a promptot zaroban megint jol folhuztak -irrealisan - a hatihoz kepest. Ezt hetfon mar nem hiszem , hogy megjatszak ujra.....foleg , mert sokan erre jatszanak majd. Ez igy szokott lenni. Hogy azert lesz e mint irtam, vagy, mert emelkedes lesz, azt en nem tudom. Feltetelezem, hogy a KT-t kitagitjak 1100-1200 pontra, termeszetesen a prompt feneken leverve azt.
Kicsit sikerult is szet buknom ma az agyamat. Van ez igy.
Hát akkó ezt most mégegyszer idetenném, aztán hétfőn meglátjuk:))
"Nem tudom a héten ez a jelszó: új mélypontok kellenek
Kiadták a parancsot, a szájber gyerekek meg nagy lelkesedéssel végre is hajtják.
Szép lassan meg is lesz mindenhol
Hát igen.Minden jel arra utal, hogy ezt ma USA-ban is sikerre viszik., de ha mégsem hát az nagyon vicces lesz.
:))"
Hm Kezdek gázos lenni állandóan magamat idézgetem...
Jó hétvégét!
TIPPSAROK