Maverick! Ez már több mint "remény". Jó hírek jönnek a Rábáról, és én a hétvégén még egy másik hírt is hallottam, mely megalapozhatja, a nagyon rövid távú emelkedését. Szóval a Rába elég tuti, nem remény.
Zolko: Lehet, hogy az én készülékemben van a hiba, de én folyamatosan 950 Ft-on látom a Rábát. Max. emelkedik 5 Ft-ot. Csodállak amiért ilyen lelkesen bízol benne, de természetesen mindig kell a remény.
Gyerekek! Lehet, hogy már a mai napon újra a négyjegyűek között köszönthetjük a Rába-t? Erős a gyanúm...
Törölt felhasználó2003. 10. 20. 09:14
Sziasztok! Akinek Equitasa van , annak a segitseget szeretnem kerni elsosorban! Nektek rendesen munkodik? Merten tettem veteli ajanlatokat, amik meg is jelentek a konyvben, viszont a szerzodeseknel es a nyitott szerzodeseknel nem ir ki semmit! Ennek ugy van ugye jelentosege, hogy nem tudom modositani az ajanlatomat, mert nincs mit! koszi a valaszt
Szerintem a héten nem lesz 100 Ft a Phyl. Azt várom, hogy kb. 70 Ft-on megnyugszik a kurzus, majd néhány hét múlva esetleg újra felkaphatják (felkaphatjuk).
Sziasztok! Egy erős fél hét állhat előttünk. Tippjeim - zárójelben a szerdai záróárak: Rába (1095), Fotex(???), Matáv (900), TVK (4875)
Törölt felhasználó2003. 10. 20. 08:44
Egy nem ide tartozo kérdésém lenne amihez a véleményeteket illetve e asegitségeteket szeretném kérni.Lakást szeretnék venni és igaz e az hogy jan 1-től 25% -al emelkednek alakás árak? Szerintem igy is irdatlan magasak az árak és most indult meg egyfajta visszesés. Véleményeiteket előre is köszönöm.
Sziasztok Jó reggelt és sikeres hetet mindenkinek! Mi várhato szerintetek ezen a héten? A phyl benézthet szerintetek 100 fölé?, mert akkor beszállok én is. Tancs azzal egyet értek hogy lassan a kicsiket is kapkodni fogják és olyan Rábás érzésem van erre a hétre..... A Tvkval viszont teljesen tan tanácstalan vagyok...
Törölt felhasználó2003. 10. 20. 08:13
Kedves Játszótársak! Én itt még új fiú vagyok, s Tõletek kérek segítséget. Pénzem a Nagy Lufi óta harmadolva,tehát a vesztésben már van némi tapasztalatom, ennek ellenére 4550 felett /ha beindul/ TVK-ban gondolkodom.Úgy gondolom, hogy a Bux-ban még van rövid távon kb 400 pont, s mostmár a kicsiken lenne a sor az emelkedésben.
még valami: STATISZTIKA! :))) a phyl tőzsdei bevezetése óta minden évben volt 100 Ft fölött, és talán az első évet kivéve - alatta is. Idén még nem volt 100 fölött... :))
TIPPSAROK