Még valami: Én is figyelni fogom a Pannonplastot. :)
Törölt felhasználó2003. 10. 30. 09:49
Valóban nagyon unalmasan kezdtünk. Sebaj, lesz ez még jobb a délután folyamán. Én most adtam el a Matáv-ot, mert arra számítok, hogy lemegy 790 környékére. Talán ott visszaveszem. :) A Richternek változatlanul szorítok, mivel még van egy lezáratlan ügyem vele. :) Lezártad már a hétfőn nyitott Richter long pozidat, Zolko? Remélem igen, különben Te is reménykedhetsz...
Én itt vagyok, leszek többé-kevésbé. Amire számítok titkon: Pannonplast UP, hektikus Richter, jelentősen emelkedő Matáv (ez csak titkos remény...).
Törölt felhasználó2003. 10. 30. 08:54
A tegnapi nap után félve merem csak megkérdezni, hogy van valaki akivel együtt tőzsdézhetek, vagy esetleg teljesen feladtátok? Konok, mi van veled? Jobban érzed magad valamivel a tegnapi nap után? Korte, ma már számíthatunk egy enyhe emelkedésre, vagy legyünk megint pesszimisták?
Eredményre jáccanak a fiúk, félnek ha nem lesz elég jó, akkor nagyot esik (van honnan)... Hova emelkedjen még, már így is túl sokat kérnek érte, lassan leveszem a falon lévő bekeretezett papírkámat és beváltom valahogy (már megérné, még 8500 forintot ért amikor kikértem).
22910 szorom aprankent, mert nem akarom az utolso percre hagyni, aztan lehet az lenne a jobb. Eddig hagytam es tessek 23700, 23500 utan inkabb szorom .
TIPPSAROK