Akit most nagyon nem irigylek, az a koléga aki pont a pénteki zárás előtt fél órával döntött úgy 25ezer db-ot kidob piacin. Akkor biztos jó ötletnek tünt.
Szimpatikus forgatókönyv, de azért nem lesz ennyire egyszerű, a múlt heti esésben 90 %-ban már manipuláció volt, komoly harc indult meg a háttérben (a híreket ismerve így már érthető okokból) és próbálták különböző trükkökkel elfolytani a totál kitörést. Kérdés, hogy most a hír után rászabaduló érdeklődés után is lesz e ilyen szándék, vagy nem, vagy elsöpri a sáskahad, mert egy 150k-s sapka meg az otp-s robot manipulálása így már kevés lesz az emelkedés megállítására.
Jujjjjj,ti aztán gyártjátok az elméleteket :) 400 ft alatti indulasról lehet beszélni agusztus közepétől ami 880 ig rallyzott. Ha valaki a mészáros papírokhoz hasonlít mindent,szerintem nagy hibát követ el. Tehat normal tekintetben a papír nagyon szépet ment ez nem azt jelenti,hogy ennyi volt,de a 15% os korrekció a mért emelkedeshez szerintem még nem befejezett. Az emelkedes csúcspontja óta történő korrekcióban elöször zart a 20 napos mozgóátlag alá,veteli erőnek semmi jele szerintem,inkabb csak az eladók várják azokat a belépőket,akikre rá tudnák szórni a papírt.
A Panny 15%-ot esett az elmult masfel hetben, aki eladni akart, az mar megtette. 744-rol ujra megindulhatunk felfele. Hetfon max 855-ig mehetunk. (Kedd 983, szerda 1.130)
1 Ottónak nem kis üzlet ha 3x-os áron el tud passzolni egy ekkora pakkot, Cashline-nak amúgy is ez a jelemző tevékenységi köre: olcsó bevásárlás után jó áron tovább adni szakmai befektetőknek. 2. Miért hívják mèg le ha képben vannak és fixre tudják hogy még brutális árfolyam emelkedés várható ilyen hírek után.
Csak gondolatok...várom a véleményeket:Ottó kiszállása jelentheti azt is, hogy ő már nem lát benne tovább fantáziát. Az ő beszerzési ára 275. Az állami tulajdonról Bokor véleménye nem volt valami jó, olyasmit említett még a MNYP felszámoláskor, hogy meg kell keresni a helyét annak a csomagnak, mintha közvetíteni szeretett volna benne. Az is érdekes, hogy a VROP-ból megmaradt 753 000 db-ot nem hívták le. Ha nincs rá pénzük, kérhették volna a különbözetet kp-ban.
Őszintén szólva azt is nehezen tudom elképzelni, hogy egy ilyen kincsesbányát meghagynak az államnak. Szerintem az is reális forgatókönyv, hogy az MVM csak köztes állomás, beletolnak egy csomó állami lóvét a fejlesztésbe és utána az állami pakkal együtt jöhet egy baráti "magánosítás".
Én nagyon kedvelem, olyanok vagyunk évtizedek óta mint a Mupet sóban a két vén hule kritikus a páholyban, :) Csak azt nem érti meg, hogy neki a kis pénzét csak a neje elől kell elrejteni, ha bukcsizik néha, nekem meg ki kell fizetnem a csomó melóst akkor is...
PANNERGY