Megfordult a fejemben, hogy a végén beleveszek egy kiadósat, de nem szerettem volna elrontani a játékot... (Különösen amikor bejött az 5000-es eladó...)
Hát szerintem lezárhatjuk a témát annyival, hogy azért az OTP-nek sem ártana kicsit finomítani még a gép működésén. Eladni szinte semmit nem adtak el, de az árfolyamnak adtak egy jó nagy pofont. De forgalmat generáltak az igaz, az is valami.
Szia Bika! :) Nem akarom már a végletekig fokozni a robot témát, bár egyáltalán nem árt szerintem senkinek ha kivesézzük és mindenki érteni fogja. De hidd el nem a long pozis nézőpontom miatt éreztem furcsának az elmúlt 2 nap kerekedését, nekem az esés is jó mert tudtam még venni. Volt most épp időm, így az elmúlt 1 hónapban folyamat figyelemmel tudtam kísérni a kereskedést és a robot működését is. Én ez alapján egyáltalán nem éreztem azt hogy túlsúlyba került volna a megvett mennyiség amit most mindenáron szórnia kéne a gépnek. Én tegnap óta határozottan azt láttam hogy egy emberi kéz belenyúlt a robika működésébe. Vevőiről teljesen kivette sokáig, csak eladóin volt bent, 10-15 ft-tal a piaci ár alatt, de néha onnan is kiveszegette 2,5,15 percekre., mint pl az előbb is. De természetesen a tévedés jogát fenntartom, tényleg lehet ez egy agyafúrt algoritmus, hosszabb távon meg amúgy sincs jelentősége.
Ezt,hogy érted?Grrr a BET január elején kiadta hivatalosan,hogy mely papirokban lesz ezentúl árjegyző a likviditás biztositására.Biztos elkerülte a figyelmedet.
PANNERGY