Igen, de eső trendből, ez még csak ékelődés kifelé forgalma pedig ma már nem nagyon van.
Ha lejön 830 köré és onnan pattan akkor már van egy fordított váll fejünk ami átvihetni egészen 970-ig és kész a kitörés mehet tovább fel 1050-1100 köré!
Ja akkor náluk esett félreértés :) Eddig szemmel láthatóan nem az eu-s pénzek kisakkozásáról szól, hiszen arra költik amire adják is..csak a fostalicska magyar bürokrácia nem engedi át a pénzeket a gazdasági szereplők felé, hanem ülnek rajta!
Gatto: Én nem ferdítettem, szó szerint idéztem a Geo-Wendung honlapról: link Ott írják, hogy a PannErgynek közel egy évszázados múltja van a megújuló energiaforrások hasznosítása terén.
Engem csak annyiból érdekel a dolog, hogy a Berekfürdő és a DoverDrill után belefutottunk-e egy újabb cégbe, ami az EU-s pénzek "kisakkozgatására" szolgál. De ahogyan Hubertus is írta, majd látjuk, hogy ténylegesen mit csinál ez a Zrt. Egyelőre Miskolc és környéke úgyis holt vágányon vesztegel a KEOP időhúzása miatt.
"J.M. konzorciumnál is vétel. (VIP bef. t.)"
"Pannergy: Nagy a hideg, a víz pedig kellően meleg. Portfólió építőknek, hosszabb távra gondolkodóknak továbbra is bátran merem ajánlani.( Day-traderek, swing-traderek ugyanakkor kerüljék) Legyen miből wellness-re költeni, ha a későbbiekben sikerül 1100-1200 Ft-on kiszállni belőle." Quaestor
PANNERGY