nem tudom, hogy hanyadik de állítólag a visszasajtoló fúrásánál is volt valami műszaki probléma és a második lyukat fúrták és az sikerült.
most csak Szentlőrincről beszélek.
előzmény (#44469: exmnbs1) | válasz erre | Ma, 17:14
telefonáljon, elvégre az a csodafegyver!:-)))
-Halló Bokorovics Úr kérem?
-Igen, kivel beszélek?
-Kuss, most én kérdezek!
-Hm, hát parancsoljon! (közben kihangosítja - fiúk gyertek ez borsika a portfolio.hu-ról, stratégiai befektetőnk)
-Na hát akarunk egy kis pénzt keresni a fiúkkal a fórumról, legyen már olyan jó mondja meg nekem, hogy mivel foglalkoznak éppen most.
-Hát kérem mi sem természetesebb, 11.16.án bejelentjük szentlőrincet, de még napon belül adja el, mert a sógornőm borítani fogja az egészet, na nem azért mert nem jó! Neeeem, éppen hogy-hogy nem másra kell a pénz! Ja majd el felejtettem lesz ám keop is 18-án délután 2-kor tervezzük bejelenteni! Nem tudom megfelel Önnek, mert ha nem alkalmas, akkor lehet 3 óra is.
-Jó lesz! Köszönöm! Majd mondom a fiúknak, nagyon fognak örülni! Biztos sokat vesznek majd! Meg szólok édesanyámnak is! De biztos ez már amúgy?
-Peeeeeersze! Csak nem képzeli! Egy Bokorovics, az Bokorovics!
-Köszönöm! Viszont hallásra!
-Kérem, örülök, hogy segíthettem! Visszhall!
Leteszi a kagylót, közben Gyimóthy-hoz mentőt kellett, hívni, mert nem vett levegőt, annyira röhögött! Töröcskei csak a végére ért be, de őt is be kell vinni az oxigénsátor alá!
Aznap felrobbant a Budafoki úti iroda! Két napig nem dolgoztak, mert ha csak megcsörrent a telefon, már fetrengtek a röhögéstől! Hát csoda, hogy ilyen lassan haladnak a projektek?: Ilyen körülmények között nem lehet dolgozni!
PANNERGY