hát ez van. a tegnapi megugrásnál sem voltam már lelkes, mert a forgatókönyv egyelőre a szokásos. de mindegy, majd szeptemberben, az első beszerzésem évfordulóján leülök tanakodni magammal a hogyan továbbról, ha addig sincs semmi látványos az árfolyamban vagy a storyban... :)
Ezt az illetékesek tudnák elmesélni egy csésze kávé mellett, hogy mi is volt, hogy is volt, mi csak találgatunk. Az elbírálási időszak viszont biztosan a pályázat befogadásától, nem a beadásától kezdődik, tehát január 5-től indult a 60 vagy 120 nap.
az nem lehet mert a felhívásban 15 nap áll rendelkezésre formai pótlásra 3 nap pedig tartalmira szóval inkább az energiaközpont teszetoszaságáról lehet szó
Annyi támpont azért van, hogy a KEOP-nak 15 nap alatt kell döntenie a pályázat befogadásáról. Tehát a három hónapból mondjuk félhónapot volt a KEOP-nál, kettőt Erzsikénél, majd újabb félhónap alatt eldönthette a KEOP, hogy mostmár befogadja a pályázatot. Azaz Erzsike legalább két hónapig hiánypótolt.
itt nem arról van szó hogy én nem értem hanem arról hogy Bokorovics azt nyilatkozta hogy befogadta az energiaközpont a pályázatot ez volt októberben egy interjúban, ami nyilván nem befogadás volt hanem csak beérkezett a pályázat!
Az energiaközpont pedig nyilván elég sokat tökörészhetett rajta ha jan. 5én küldték ki a befogadási nyilatkozatot, mert ugye az azt jelenti hogy akkor már megtörtént a hiánypótlás is! A befogadás és a kiküldés között maximum 15 nap telhet el, a hiánypótlásra pedig maximum 3 nap áll rendelkezésre, igy kb stimmelnek a számok!
Akkor csak azt nem értem hogy mi a sz*rt csinált az energiaközpont egy két hónapon keresztül hogy csak decemberben szólította fel a PE-t hiánypótlásra,amikor összesen 60 nap van az elbírálásra?
Kovapapa: Mintha Te nem értenéd, hogy mi a különbség a beadás/beküldés meg a befogadás között. Bokorék valóban beküldték/beadták a pályázatot a KEOP-hoz ősszel ( link ), de a KEOP azt nem találta megfelelőnek, ezért hiánypótlásra visszaadták. Ezt a december eleji tőzsdenapos interjúban ismerte el Bokor. A hiánypótlást megcsinálták, és a Te információd szerint január 5-én befogadta, azaz mostmár mindenestől elbírálásra alkalmasnak találta a KEOP a pályázatot. Szóval nincs semmi gond a dátumokkal. Azt persze nem árulta el Bokor, hogy mikor kapták vissza hiánypótlásra a pályázatot, azaz az október elejétől január elejéig terjedő három hónapos időszakban milyen arányban kotlott rajta a KEOP és Erzsike.
PANNERGY