Mondjuk s -12 Ft-tőle azért nem kell hanyatt esni de szakadékszéről visszajött. Bejelentik ma a cece súlyozást / vagy holnap nem emlékszem/ s akkor megint dagonya lehet de a cél a 2900…
Melyik szolgáltató, milyen internete? Mert csak idén európában 6 helyen voltam és sorolhatnám, hol nem volt 5g-s szolgáltatás és egyik sem valami kiesebb térség lett volna, sőt.
Amúgy bejártam a világot de Magyarországon a legrosszabb a mobilszolgáltatás internete!!!!! Marokkóba a sivatagba is mükodőtt Thaiföldön a lakatakan szigeten, De Magyarország gatya….
Az engem is érdekelne, hogy mennyire lesz ez jó a 4iG-nek. Magyarországon kb. a bugaci puszta kellős közepét leszámítva mindenhol elérthető mind a mobil, mint az internet szolgáltatás a földi hálózatokról ráadásul olcsóbb is, mint ez a szar. Kíváncsi vagyok hány előfizetője lesz majd ennek a szolgáltatásnak, ha elindul. Kb. annyi, mint ahány szavazója van a KDNP-nek.
A hírtől teljesen függetlenül, kíváncsiságból néhány napja felkerestem a Starlink honlapját és "Fast, reliable home" internetre 10 999 Ft/hó-ra adott ajánlatot. A reklám azóta is feljön. Nekem úgy tűnik, hogy a Starlink nagyon jól megvan a 4ig nélkül is. Lehet arralól valahol bővebben olvasni, hogy mi ez a megállapodás és miért jó a 4ig-nek?
"Európában elsőként kötött megállapodást a 4iG Csoport és a SpaceX a Starlink Mobile és a nemzetbiztonsági célokat szolgáló Sovereign Solutions bevezetéséről. A műholdas technológia Magyarországon és a Nyugat-Balkánon egészítheti ki a földi mobilhálózatokat, a védett kommunikációs szolgáltatás pedig a tervek szerint 2027-ben indulhat el."
Mtelekom