Hát nem kevés certim lett, de ki tudja, még a végén ki kell vágnom, mert természetesen nem most kezdtem el veszegetni. Most kissé világvége hangulat van. Állítólag ilyenkor kell venni, csak még a hambisok nem estek sokat, mi meg már eleget, vagy mégsem?
"Ma megint megmutathatja a teló, hogy mennyire defenzív paper, a vörös hangulaton induló napon." --- Amikor legutóbb megmutatta, akkor az MTEL esett az egyik legnagyobbat a BÉT-en. :)
Valaki nagy kockázatnak látja a jelen helyzetben a legfelső certi tartását 1884 en van a kiütési árszintje. Én épp elenkezőleg elkeztem újra felépiteni az MTEL bázist, de csak TL34 el fő a biztonság 1760 ig csak nem rongyol le én úgy gondolom innen már nem fog tovább esni ez a 2020 környéke a minimum, innen kell majd megindulnia a későbbi új csúcsra az osztalék rallyra és egyebekre...
Forgalom több, mint harmada. (Általában egy az egyben átmegy a darabszám a részvény kötésekhez is.) Érdekes, mert a termékre sold out volt kiírva. Rá szóltak valakire, hogy adjon és így gyűjtsön az árjegyző vételen keresztül darabszámot? Erste?
ezek a 10k-k minden csak nem sok, de ilyen kis forgalmú napon féknek, támasznak ennyi is elég, illetve továbbra is van aki alacsony áron szeretne csipegetni.
Az ajánlati könyvet nézve igen sokan akarnak Telekom részvényt venni. 2030 Ft-on 15 932 db 2025 Ft-on 11 559 db 2020 Ft-on 10 742 db 2015 Ft-on 18 498 db ..... míg eladó darabszám jóval kevesebb. Valami nagy dolog van készülőben ami miatt ekkora az érdeklődés? ha igen, akkor miért nincs nagy forgalom? Nem jutnak dűlőre a vevők és az eladók? Tapasztaltatok már ilyet?
Oké, hogy SRV és osztalék, de ennyire??? Aki nagyon jártas benne, megírná, hogy mi ez a nagy érdeklődés?
Mtelekom