az srv-k miatt is nő a DT tulajdoni hányada (lévén, hogy a tulajdonában lévő mennyiségből sose száll be az mtel srv programjába, a megszerzett srv pedig ugye kivonásra kerülnek idővel)
Itt az a kérdés, hogy a DT akarja-e még növelni a tulajdoni hányadát a Telóban. Ha igen, nyilván nem fog olyan döntést támogatni, ami a mostani árfolyamot két hét alatt 2.500 környékére vinné.
Srv szerintem is lesz, már csak azért is, mert a várható 140-150 ft közötti kifizetendő osztalék így is 40-50%-al meghaladhatja a tavalyit, ami brutális, és így marad tér a jövő évi osztalék növelésére is :) (p.s. már én se locsogok annyit, mint 6-8 évvel ezelőtt :))
ezt a tippet egyébként arra alapozom, hogy legalább 20 millió papírt akarnak megvenni, ahogyan korábban is és ezt a várhatóan jó eredmény támogatja. (ebből könnyen kiszámolható, hogy milyen maximális árra számítok az aukcióig -ha lesz-)
valóban nem téged kérdeztelek, de ugyanolyan érdeklődéssel fogadom a választ, a véleményt bárkitől. Apocca véleménye nagyobb súlyt nyom számomra, mert régóta ismerem, ezért szoktam őt megszólítani általában. Mindenkit beteszünk egy fiókba és ez így is van jól. A te véleményedet is sokra értékelem egyébként.
Mtelekom