Nagyon kiváncsi vagyok, hogy mi lesz a 4ig hír, amire ekkorát ment. Trump körének veszik a részvénycsomagot? Vagy más nagyhatalmak vezetői szálltak be?
A PonziG (4iG) miatt ne idegesítsétek magatokat. A 2018. október - 2019. júniusi időszak ennél sokkal durvább speka felhúzás volt. A forgatókönyv ugyanaz és a végeredmény is ugyanaz lesz. . Az USA pirosban, Európa pirosban, a BÉT pirosban, de a 4iG + 7,5%. Tényleg van itt olyan, aki elhiszi, hogy ez egy valós átárazódás és nem egy NER-es speka felhúzás? XD
nekem nincs egyetlen darab 4IG részvényem sem és nem is szándékozok venni. Ezt azért szögeztem le az elején, hogy látható legyen, hogy nem pozícióból beszélek. Nagyon örülök a 4IG sikerének és annak is, aki bízott bennük. A 4IG deklaráltan több lábon akart állni és sokan -köztük én is- megmosolyogjuk az újabb és újabb irányokat. Viszont én egyáltalán nem becsülném le a céget. Ugyanis mégiscsak az a tény, hogy nem Rékasinak, hanem Jászainak hívják azt az embert aki az USA-ban tárgyalt a világ leggazdagabb emberével és a USA kabinet prominenseivel. Ami a negatív adózott eredményt illeti, csak rá kell nézni, hogy a TESLA hány évig termelt mínusz eredményt (5-7 ?)mielőtt felrobbant az árfolyama. Egy gyorsan növekvő cégben ez nem rendkívüli. De az Egyiptomot Európával összekötő optikai vezetéket sem a telekom építi (igazából az lehet probléma, hogy ilyen hír fel sem vetődik a telekom esetében). A Rába nem egy rossz cég, megvásárlása biztosan okkal történik (lásd még az USA nemzetbiztonsági tanácsadójával, Mike Waltz-al való megbeszélést ). Szóval, én ezeket az eseményeket azért lufinak semmiképpen sem tartanám. Ennek ellenére nem szállok fel erre a hajóra, a következők miatt. Opusom sem volt soha, de valamennyire követtem annak emelkedését kb 20Ft-ról 810-ig és az ezen a szinten vásárlók kommentjeit is. Majd ugyanezek kommentjeit később. Az Opusnál sem volt igaz, hogy a semmire fújták fel, mint ahogyan 4IG-re sem igaz, meggyőződésem szerint. De én annyira nem látok a kártyák mögé, hogy nekem nem éri meg az izgalom sem az emelkedésben, sem az esetleges esésben. Mindenesetre gratulálok azoknak, akik mertek és nyertek. (kérdés, hogy ki mennyit és milyen mértékben)
tovább megyek a 4ig nem volt sose tisztán telekom cég és egyre kevésbé lesz az. Kis gömböc bármit felvásárol (hitellel), bármiben próbál üzletelni (a jelenlegi kurzus háttértámogatásával, elképzeléseivel összhangban, vagy magyarázni kell hogy Jászai Gellért rendkivüli és meghatalmazott nagykövet)
Üdvözlöm Nagyon jó meglátás. A kérdés már csak az, hogy ezért a kb 10%-ért érdemes-e venni a papírt? Leadózva kb ott van, mint az állampapír hozama... Persze, ez szigorúan csak az én gondolatom.
MasterPlast-ból most szálltam ki, szintén bukóval. (Benne ültem két évig, összehoztam -9%-ot.) Építőipar is még romokban.... Újra kell értékelnem a tőzsdei kereskedés fogalmát, mert idén eddig csak veszteséget termeltem.
Na ez amit nem ertenek sokan.Siman csak pletykakra meg lehetesges uzletekre megy a raketa.Raba megvetele total bukta.Uripar es tarsai meg evekig viszik majd a penzt.Nyilvan aki benne van az orul mint majom a farkanak,de eloszor is profitot kellene termelni.EPS minusz 147ft.Csinos.
"hogy az összes tőzsdén lévő cég, nem jött erre rá:):) francot alapjában hatékonyan, profitábilisan müködni, x-bejegyzésekkel kell emelni a cég értékét, sőt robbantani az árfolyamot:):)" --- Látod, a 4IG-nél rájöttek a titkokra, nagy csinnadratta közepette folyamatosan jönnek a hatalmas bejelentések, aztán a 2023-as adózott eredmény -27,3 milliárd HUF, a 2024-es adózott eredmény pedig -47,6 milliárd HUF, míg a nettó eladósodottság 900 milliárd HUF (2025 Q2). Persze az sem ártott az árfolyamnak, hogy közben átjátszották a céghez az állami hadiipari cégeket. Jobb helyen is lesznek azok a Jászai Gellért nevű strómannál...
Nem tudjuk, hogy a dupláját éri-e... csak azt tudjuk, hogy a részvény ára az MTel duplája lett néhány hét alatt. Nem ugyanaz a két dolog (ár, érték)... Szerintem fog még találkozni a két árfolyam a jövőben.
Mtelekom