Folyamatos iceberg van, nyomják le. Ez volt múlt héten is meg amikor vettem. Amíg el nem adják amit akarnak vagy le nem érnek oda ahová akarnak addig nem fog tudni emelkedni. Valami combosabb vevő kéne, de egyelőre nincs. Kisbüfik veszegetik legfeljebb.
A Tőzsde 246/2022. sz. határozata a Terméklista módosításáról a Magyar Telekom Távközlési Nyrt. alaptőke leszállításával kapcsolatban.Csatolt dokumentumok:
az egy dolog... de ha 6 évre kifizet 50 millát a 120.. idegeskedés helyett kiülök a teraszra és nézem az eget.. teloka árfolyama meg annyi amennyi fizesen 15-20 ft ot... az is 4 milla / év majd jön a váltotás... ez az árfolyam esés már rég tulmutat az "Extraadó bevezetésén"....
"inflació+ 1,5 % ös pmak" melyik infláció a ksh által behazudott ~10-11%(?)--- mert az sztem köszönő viszonyban sincs /lesz a valósággal... OK, ettől a f@skomtól az is sokkal-sokkal jobb...☺ szvsz
Személy szerint teljesen elengedtem ezt a "terméket". terveztem hogy veszek még.. de kijött a 2028 "K" pmak.. nos abból vettem a másik mellé... igy van 120 Milla inflació+ 1,5 % ös pmak, és meg megmaradt a 247 ezer fostenger.. számításom... fostenger fizet évi 15 ft t pmak fizet 40 % ot. nos mivel eggyik sem kennyérre kell minden kamat és osztalék vissza lesz fostengerbe forgatva!!! meg látjuk! 5 év múlva kinevet a végén.... Vityának köszönöm a közel 50 millát 6 évre! Rékasinak is majd hálás leszek.... ő majd kap egy bb muskotályt.. (mellesleg lesz valmi átsulyozás a héten, meg lehet azért adják)
Nincs vevő. Semmi forgalom, ezen nincs mit irányítani, pármisis eladások viszik lefelé. Kisbüfik akik megúnják ezt a reménytelenséget eladnak ennyit ami forog. Teljesen érdektelen minden beavatkozás nélkül is.
Nem tehetne be nagyobb vételeket fentebb, mert lentebb sincs vevő. Kis túlzással tíz misi tíz forint... teljes érdektelenség. Nagy halnak sem kell pici, semmitérő arányú tulajdonrész, különben 400-nál is megvették volna ha nem mégfeljebb.
Mtelekom