Háj, sorstársak, a pakkom megvan 311-es átlaggal -Razbinak üzenem , hogy kitartok én is!
Köszi a tegnapi kommenteket, ezzel jól kezdődött a napom :)
Nem nagyon volt érdemes nézegetni a forgalom nélküli napokat, a tegnapi nap pedig beültetés volt.
A CONCORDE részvény alapban az MTEL már 10 % alá ment augusztusban -ha valakit érdekel, akkor linkelem - szvsz csak csökkentették a tetején a pozit, és visszamentek 10 alá - ahol már nem kell megmutatni...
Longban vagyok érdekelt, magam sem tudom miért. A cég szerintem gyengén muzsikál. Az aranykor véget ért. A verseny éles, a fejlesztések dágák. Ha a deutsche telekom ki akarja vásárolni előtte kiéhezteti a befektetőket és megveheti szaré-hugyé. Azt ne felejtsük el, hogy 14 éve ereszkedik az árfolyam.
Emelkedett a tegnapi záróhoz viszonyítva,de 369-en lehet most venni.Elgondolkodtató hol kezdünk emelkedni.Csak félpakkom van feltöltve!Minden irány,jó irány.
Hajrá teleKoma!
A kérdés jó! Valszeg valóban nem rossz a helyzet, sőt ha megvalósulnak a fejlesztések, létszámleépítések, költséghatékonyabbá válik a cég, kifizeti a különböző frekvenciadíjakat, esetleg kap valami állami kedvezményt ( közműadóból a fejlesztésekért cserébe ) újból osztalékot fizet, akkor hosszabb távon mindenképpen saját tőke fölé várnám. De most itt vagyunk ahol, emelkedett rendesen, márcsak a tőzsde működéséből fakadóan tudomásul kell venni egy 10-15-esetleg 20 %-os korrekciót. ( szerintem... az AC/Dc pedig jól jött egy ilyen álmos, esős napon, igazi ébresztő :-)
Mtelekom