Na ugye! és még hány ilyen lehetőség van ahol az alkalmazott kis mellékesre tud szert tenni, ha van egy tőkeerős szponzor a közelben? :D
Nem véletlenül kamerázza be a tulaj az alkalmazottat felülről-alulról-elölről-hátulról-oldalról, felgyűrt ingujjal, és csak egyet tapsolva léphet el a pulttól. :DDD
mondjuk sopronban a nemzeti dohánytrafik az már nem rossz (nem a garantált 10 % profit miatt csak), az osztrákok jutányosan beszámolt eurós cigi vételével már alakul a dolog.
Én sem szeretnék egy benzinkutasnak sem alátenni, még ha nem is egy nagy nyilvánosságnak örvend ez a fórum. Mindenesetre nem nagy tömeges váltásokra gondolj, napi pár 100 euró. Mondjuk havi 15 nappal az 2-3 ezer euró, az 30Ft-al 60-90 ezer, 85 a fizuja, és mellé még húz 50 ezret, jobb hónapokban 100-at, és már ott is vagyunk ahol gondolom. ;)
:)
"A pesszimista nemzetközi hangulat leginkább az OTP-re volt hatással, a bankpapír 2,6 százalékot esett. Ez azonban nem számít kiemelkedőnek sem a régiós sem a nyugat-európai szektortársakat tekintve, ugyanis a szegmens képviselői közül több is gyengébben szerepelt."
A 3%-os esés, csak akkor nem bagatel, ha a telekom produkálja az indexből való kiesés első kerekedési napján :)
azt tudom, hogy egy tanulmány szerint a németek mekkora vargabetűvel képesek délre menni nyaralni pusztán azért mert úgy néhány euróval olcsóbb az autópálya. Azon meglepődtem elsőre, azután belegondoltam abba, hogy milyen autókat látok itt a Sziget fesztivál alatt. Szóval ott sem szórja mindenki a pénzt.
erről nem nyitok vitát.
Mondhatnám úgy is, hogy nem vitatkozom ezen, mert nem tudom. Mindenesetre nagyon furcsállnám, ha tömegesen 240-ért váltanák a 290-300 közötti valutát. Azért mert valaki török kamionos még nem feltétlenül hülye, sőt! :)
Az M3-ason vagy az 5-ösön egy benzinkutasnak ilyenkor megvan a havi 2-300e, nyári hónapokban 3-400e. M3 F1 hónapjában 500e felett. persze cak szvsz. ;)
Röhej vagy inkább szánalmas, hogy már annak örül a nép, hogy egyrészt nincs újabb ATL, másrészt 2 pontot még emelkedtünk is ... de hát valóban ilyen keserves az élet. Ma akkor ha jól látom egy görcsös Doji-ra tellett, ez is jobb egy újabb ATL-nél... holnap akkor talán, talán ...
Mtelekom