Srácok meséltem már tegnap hogy 391-en 700ezer bukóval kiszáltam. Most zárásban nem kicsit taktikázva mivel többször is beálltam 359-re de mindíg kivettem és lásd megérte. 355-ön full pénzel vettem! Remélem jó üzlet lessz! Az öntő bekaphatja! 27k-t vettem. Amúgy arra számítok hogy oti sem és a molly sem fog esni mai nap alapján úgy látszik, tehát most beállították a 355-ös 161,8%-os fibót ahonnan kötelező fordúlnia! Megyünk oti molly és ricsi után Hajrá!
Mindenkinek kelemes ünnepeket kívánok!
Megint napi minimumon zárt és egyben történelmi minimumon! Hát 8 millió db-os forgalom, ez itt óriásinak számít a Mtel-nél. Aztán ez az eladói nyomás, ha még kitart, már a 350Ft-os szintben bízhatunk csak.
Törölt felhasználó2012. 12. 21. 17:34
Előzmény:
törölt hozzászólás
...vagy legalábbis nullszaldón ... (most a megbízási díjtól tekintsünk el)
Csodálatos, mint a nagymányoki meggymurci!
Csak csinálnak még egy pánikos napot, ha eddig még nem sz@rta, fosta, hugyozta volna össze magát valaki teljesen. -:)))
ja hát belenyűltunk a kakiba...de sztem most kiröhögtök de jegyezzétek meg amit mondok visszateszik 460-500-ra és nem a pozi beszél belőllem...amit lefele túlhúznak azt felfelé is...illetve sztem egyre biztosabb az 50 ft oszti azzal fogják megcsinálni azzal is...
thomas kedves ha én is most vettem volna...nem aggódnék...de nekem 430 az átlagom bár itt már lassan hitelre is megérné...de hitelre nem akarok venni a rosebb ott eszi inkább
Mtelekom