Az elemzők hosszabb távon vonzónak tartják a Richtert, ezért ajánlásukat felhalmozásra módosították. A célárfolyamot viszont a korábbi 47 580 forintról 46 310-ra rontották, azzal párhuzamosan, hogy a belföldi értékesítési előrejelzéseiket is lejjebb vitték.
Teljesen átteszik a tőkét a Molba!Mol szinte az 1-éves tetején,az Otp megint szintén,ez meg 2000 forintal lentebb van???Mi amiért ez nem megy felfelé???
Annyi, hogy a lakosság felé olcsóbbak lesznek, azaz aki eddig esetleg nem tudta az ára miatt feliratni-azoknak kedvez. Azaz több gyógyszer fogyhat ezekből. Tudják megvenni a szegényebbek is-ez a cél!
Trump kavarja a kakit rendesen. Az olaj 95 dodó környékén és a forintunk is felfelé indult meg rendesen, ahogy azt februárban is tette. Nem tudom, hogy fog ez lezárulni, folytatódni, de a magyar gazdaság bizonyítja a sérülékenységét. MOL-lal lehet játszani, de ott meg politikai kockázat is van, a fórum teljesen alkalmatlan bármilyen téma megvitatására. Aug 7-én jön a féléves jelentés, ami a kormányváltás utáni erősödést tartalmazni fogja. Mondanám, hogy addig még csorogni fog le, de a fentiek miatt bármikor fordulhat. Nálam figyelőlistára került a richter. Statisztikai alapon a szeptember az egyik leggyengébb hónap ez is óvatosságra int. Az olaj kiszámíthatatlansága miatt, simán lehet lesz valami nagyobb borulás is, ahol aztán majd semmit sem kímélnek. Ebből az egészből az jön nekem le, hogy aug 7-én jelentés után elkezdem csipegetni. Az all in csak szeptember végére várható.
Richter topik
Az elemzők hosszabb távon vonzónak tartják a Richtert, ezért ajánlásukat felhalmozásra módosították. A célárfolyamot viszont a korábbi 47 580 forintról 46 310-ra rontották, azzal párhuzamosan, hogy a belföldi értékesítési előrejelzéseiket is lejjebb vitték.