Az elemzők hosszabb távon vonzónak tartják a Richtert, ezért ajánlásukat felhalmozásra módosították. A célárfolyamot viszont a korábbi 47 580 forintról 46 310-ra rontották, azzal párhuzamosan, hogy a belföldi értékesítési előrejelzéseiket is lejjebb vitték.
pont ezért. parasztshort: eladod és visszaveszed 94xx-en nagyobb darabszámmal. bár ez inkább kisebb likviditás mellett működik jól, ahol az eladással eleve letolod az árat vagy ki tudsz ütni stoppokat.
Én az elemzők "szuper" meglátásai miatt sajnos csak mínuszban tudtam kiszállni ebből a pocsolyából és egyszerűen már nem tudok nekik hinni, ilyet én is mondok bármikor.
Korábban kielemeztem a fölfelé sávváltás esetén a tennivalókat, most úgy érzem ennek már csak elméleti jelentősége van, a lefelének nőtt meg az esélye. Van az a 3 csapás, amit felsoroltam, bejelentési kötelezettséges nagytulaj mikor lép át lefelé küszöböt? Lenne a 4., az, hogy fölfelé történjen meg elképzelhetetlen, van még 3, de ha most nagy vágás jön, mi más jönne, akkor még 3 osztalék sem, hanem 1 a 2029 szeptember fizetési kötelezettség megszűnéséig, azért nem érdemes befektetés célból beszállni, így az állampapírral összevetés is kamú! A 10,100 ---> 10,600 játékot űző versenyzők is már naftalinosnak tűnnek nekem, ha shortod van dőlj hátra, pattints föl egy sört és élvezd a műsort.
Én most tuti nem szállnék be ha most kellene. Amíg ilyen forgalommal esik addig nincs miről beszélni sajnos. A Mikulás rally nem érinti a céget a rossz q3 miatt és trump árcsökkentése is meg a levegőben lóg -semmi hír róla. Jelenleg nincs miért emelkedjen…
Biztató… ennyit mondtak róla meg hogy a piac majd akkor kezd foglalkozni egy új keszitmennyel ha 3. fázisba kerül ami esetünkben ha minden jól alakul leghamarabb 2026 év vége. 2030 előtt semmi esély rá hogy piacra kerüljön! A jó hír az hogy összesen 5 készítmény van ami különféle fázisban van jelenleg és ha lesz belőlük készítmény akkor megvan a partner akivel azonnal piacra tudják dobni!
Kitartást skacok... Hamarosan megint csati alj. Még az is lehet hogy veszek, de még át kell ezt gondolni, nagyon rájár a rúd a cégre.... A vezér ha már vette a fáradságot és kiutazott, remélem intézett valamit, amiről még nem tudunk. Kéne valami új molekula, mert ez tényleg kevés. Vraylar2-ről nincs valami új infó hogy áll?
Richter topik
Az elemzők hosszabb távon vonzónak tartják a Richtert, ezért ajánlásukat felhalmozásra módosították. A célárfolyamot viszont a korábbi 47 580 forintról 46 310-ra rontották, azzal párhuzamosan, hogy a belföldi értékesítési előrejelzéseiket is lejjebb vitték.