Az elemzők hosszabb távon vonzónak tartják a Richtert, ezért ajánlásukat felhalmozásra módosították. A célárfolyamot viszont a korábbi 47 580 forintról 46 310-ra rontották, azzal párhuzamosan, hogy a belföldi értékesítési előrejelzéseiket is lejjebb vitték.
Aki azt mondja nekem hogy nem azert jarunk itt mert csak egy jelentos termekunk van az valamit benez …. Persze forint erosodott …. De nem arra epul egy ceg hogy milyen az arfolyam , illetve jo esetben egy ceg fedezi az arfolyamkockazatot. Szoval a vamok , a gyogyszerar csokkentes , es hogy fejnehez az arbevetelunk nem jo hir . Amennyiben valamelyikre jon megoldas mehetunk feljebb . Mar egy 10800-900 al is elegedett lennek
Miért írogatsz a fórumra, ha nincs időd elolvasni sem a gyj-t?! Ne haragudjál már meg, ha nincs kedvem a lustaságodat kiszolgálni! Javasolnám a chatGPT-t használatát, mert a kérdéseidre tökéletes válasz adna, és a drága idődet is kímélné. (amúgy a miénket is)
Viszont emiatt az kell h álljon h kapnak pénzt a kínaiaktól és a ruszkiktól, ingyen nem tennék ezt, érdekükben áll. Ami érthetetlen h a boszniai szerb vezető Dodikot mért kell támogatni, emellett fontos nekik a Vucical való jó viszony? Nem jobbsn megérné a románokkal csehekkel és lengyelekkel való szoros kapcsolat?
Öregem te arra mondhatod h hülye kérdés aki azt teszi fel h mért nem gyárt a Richter vitaminokat!!!! Ne kelljen a fejedbe vernem ezt! Viszont én egy konkrét tényre kérdeztem rá, hogy még mindig ez az egy termék hozza a profit nagy részét???? Én azóta nem igazán követem a Richtert részletesen mióta elkaszálták az Esmyat amit szinte hagytak, méhmióma ellen kiváló készítmény volt aztán 3 személy esetén talán (nem bizonyított h emiatt) mellékhatás alakult ki májkárosodás miatt aztán betiltották miközben 1m betegnek segített!!! 1m versus 3 tehát a józan ész, hát a szabályozó hibája.....
Egy baj van Magyarország már rég elvesztette szuverenitását….. Nem az van amit a magyarok akarnak hanem amit a kínaiak meg amit az oroszok… Úgy táncol a kormány ahogy ők fütyülnek… Ezért is lesznek remélhetőleg leváltva
Remélhetőleg az USA nagykövet el fogja mondani Orbánnak h aggódnak a túlzott kínai befolyás miatt és emellett az is probléma h a szerb Dodikkal túl jó a kapcsolat, anno még fegyveres erőkkel is támogatni akarták, Trump emberei remélhetőleg észreveszik h Orbán kínai orosz és szerb törekvéseket támogat.
Richter topik
Az elemzők hosszabb távon vonzónak tartják a Richtert, ezért ajánlásukat felhalmozásra módosították. A célárfolyamot viszont a korábbi 47 580 forintról 46 310-ra rontották, azzal párhuzamosan, hogy a belföldi értékesítési előrejelzéseiket is lejjebb vitték.